Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BerlingerHaus Pánev 20cm Burgundy Metallic Line

4,5 27 értékelés
Leárazás -12 %
5 790 Ft 6 590 Ft

BerlingerHaus Pánev 20cm Burgundy Metallic Line

Kiválóan elkészített ételre vágyik? Szerezze be a BerlingerHaus Burgundy Metallic Line serpenyőjét, mely ideális egyaránt kezdők és professzionális séfek számára. A serpenyő rendkívül tartós kovácsolt alumíniumból készült, és a 3 rétegű tapadásmentes felületnek köszönhetően az ételeket biztosan nem égeti el. A TURBO indukciós talppal akár 35%-os enegiamegtakarításra tehet szert, és lehetővé teszi a hús, húskészítmények és egyéb specialitások egyenletes átsütését, így az étel szaftos marad. Az ergonomikus, puha fogantyúk főzés közben is hidegek maradnak. Rendkívül előnyös, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyhez használhatja, elektromos, gáz, kerámia vagy indukciós főzőlaphoz is. Az edényt könnyedén elmoshatja mosogatógépben, a csomag védőfelületet taralmaz, mellyel könnyebb a tárolás.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós kovácsolt alumínium
  • 3 réteg tapadásmentes márványfelület
  • TURBO indukciós talp- akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Egyenletes hőelosztás
  • A puha, ergonomikus fogantyú főzés közben is hideg marad
  • Alkalmas bármilyen típusú tűzhelyhez
  • Mosogatógépben mosható
  • Védőfelület az egyszerű tárolásért
  • Nem tartalmaz PFOA / Lead / kadmium anyagokat
  • Környezetbarát

Mérete: 20 x 4,2 cm

Szín: piros metál bordó

TURBO indukciós talp

A továbbfejlesztett TURBO indukciós talp a magas hatásfokot kevesebb energiahasználattal éri el, így a serpenyő energiatakarékos és környezetbarát, valamint rendkívül gazdaságos. Az új technológiának köszönhetően az indukciós talp sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos serpenyők, az étel pedig sosem fog megégni az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően, mellyel könnyedén elkészítheti a tökéletes ételt.

Védőfelület

A serpenyő kovácsolt alumíniumból készült, melynek rendkívül jó hővezető képessége van. A védőfelület, mely a serpenyővel érkezik lehetővé teszi az edények biztonságos tárolását, így egymásba helyezhetőek anélkül, hogy megkarcolódna a felület. A védőfelület tálalás során is használható alátétként, hogy elkerülje az égett foltokat az asztalon.

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 20 cm
Serpenyő magassága 4,2 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Márvány/gránit
Anyag Kovácsolt alumínium

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Indukciós belső
Kiegészítők Ergonomikus fogantyú
Kód:  BERH114
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BH-1251

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20