Oldal frissítése

BeoPlay H9 3rd Gen. Matte Black

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H9 3rd Gen. Matte Black

OPTIMÁLIS KÉNYELEM A HOSSZAN TARTÓ HASZNÁLATRA
Modern Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató Bluetooth vezeték nélküli technológiával

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a kiváló minőségű zenehallgatás élményét maximális kényelemmel és remek megjelenésű fejhallgatóval, úgy a Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. vezeték nélküli modell megfelelő választás számodra. ANC funkcióval rendelkezik - a környezeti zaj aktív szűrésével és állítható fülpárnákkal, amely azt jelenti, hogy a fejhallgatót hallgathatod csupán egy füllel is - hogyha szükséges. A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató olyan prémium anyagokból készült, mint a bőr vagy az alumínium. A vezeték nélküli fejhallgatókialakítása gondoskodik az egész napos kényelmes viseletről. Továbbá az előző generációhoz képest jelentős mértékben megnövelték az akkumulátor élettartamát 25 órás időtartamra. A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgatót csatlakoztathatod eltávolítható lapos kábellel is.


A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Az aktív zajcsökkentésnek köszönhetően az összes környezeti zajt kiszűri
  • Minőségi anyagokból készült (báránybőr, memóriahab, eloxált alumínium)
  • Az akkumulátor élettartama akár 25 óra
  • Lemerülés után egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a fejhallgatóhoz
  • Érintésvezérlés, amely még kesztyű viselésekor is működik
  • A közelségérzékelő egyetlen érintés nélkül kikapcsolja a fejhallgatót
  • Hangvezérlés lehetősége

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd. Gen. PRÉMIUM HANGZÁSSAL
Aktív zajcsökkentés

A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával büszkélkedhet. Az ANC lehetővé teszi, hogy elmerülj a zenében anélkül, hogy bármi is megzavarna. Amennyiben forgalmas utcán sétálsz a városban, csak aktiváld a Transparency üzemmódot, így mindent érzékelhetsz, amely körülötted történik.

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA
25 óra kiváló zenehallgatás

Élvezd a zenét egyetlen töltéssel akár 25 órán át, még bekapcsolt aktív zajszűrés és Bluetooth funkciókkal is. Ez elegendő a legtöbb távolsági repülőútra, azonban, hogyha lemerül az akkumulátor, egyszerűen csatlakoztasd a Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgatót a mellékelt kábellel, és máris folytathatod a zenehallgatást.

MODERN DESIGN ÉS MINŐSÉGI FELDOLGOZÁS
Kényelmet és a minőségi zenehallgatás

Hogyha kedveld a minőségi feldolgozást és a modern megjelenést, úgy a Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató biztosan Téged is lenyűgöz tulajdonságaival. Az alumínium ház biztosítja a mutatós megjelenését, a fekete bőr és a fejhallgató többi részén használt anyag pedig egyedülálló és a luxus érzetét keltő megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgatót memóriahabbal készítették el, a báránybőrrel kombinálva maximális kényelmet nyújt viselet közben. A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. hatótávolsága Bluetooth vezetéknélküli kapcsolódás esetén 10 méter, így korlátok nélkül és a maximumon élvezheted a kedvenc zeneszámaidat.


VEZÉRLÉS
BeoPlay H9 3rd Gen. fejhallgató érintőpanellel

Az érintőfelületnek hála a Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató minden funkcióját irányíthatod. Mindezt a jobb oldalon található intuitív érintőpanel gyengéd megérintésével teheted meg. A jó hír az, hogy az érintőpanel még kesztyűben is működik. Egyszerű gesztusokkal be- vagy kikapcsolhatod a zenelejátszást, aktiválhatod a zajszűrő funkciót, fogadhatod a hívásokat, válthatsz a zeneszámok között, szabályozhatod a hangerőt és még sok mást.


EGYSZERŰ HASZNÁLAT
Hangsegéd a könnyű munkavégzésért

A Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen. fejhallgató hangsegéddel teszi még könnyebbé a munkavégzést. Képes például lejátszani a kedvenc zeneszámaidat vagy megjeleníti az időjárás-előrejelzést is. Mindehhez csak egyetlen gombot szükséges megnyomnod és máris kommunikálhatsz a hangsegéddel.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Játék mód
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Forgatható fülpárna

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 24 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 25 óra

Tömeg

Tömeg 295 g
Kód:  BEO015g1
Termékszám:  1646300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05