Oldal frissítése

BeoPlay H8i Pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8i Pink

OPTIMÁLIS KÉNYELEM A HOSSZAN TARTÓ HASZNÁLATRA
Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató modern Bluetooth vezeték nélküli technológiával

Használd ki a nagyszerű ajánlatunkat a prémium Bang & Olufsen Beoplay H8i rózsaszínű aktív zajszűrős fejhallgató megvásárlására - amely vezeték nélküli szabadságot nyújt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd. A fejhallgató a híres dán audiovizuális elektronikai gyártó, a Bang & Olufsen hangzását biztosítja, ehhez társulnak a luxus felhasznált anyagok és a készülék alacsony tömege. A márka szerint ez a modell megtestesíti a Bang & Olufsen márka minden előnyét. Csupán 225 grammos tömegével a Bang & Olufsen Beoplay H8i az egyik legkönnyebb aktívzajszűrős fejhallgató a piacon. Még hosszú ideig tartó zenehallgatás esetén is kényelmes, így a maximumon élvezheted a hangzást. Két beépített mikrofon gondoskodik a kiváló minőségű hangátvitelről telefonhívások közben.

A Bang & Olufsen Beoplay H8i Pink vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Az aktív zajcsökkentésnek köszönhetően az összes környezeti zajt kiszűri
  • Minőségi anyagokból készült (báránybőr, memóriahab, eloxált alumínium)
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 óra
  • Lemerülés után egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a fejhallgatóhoz
  • Érintésvezérlés, amely még kesztyű viselésekor is működik
  • A közelségérzékelő egyetlen érintés nélkül kikapcsolja a fejhallgatót
  • Alacsony tömeg: csak 225 gramm

Bang & Olufsen Beoplay H8i PRÉMIUM HANGZÁSSAL
Aktív zajcsökkentés

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával büszkélkedhet. Az ANC lehetővé teszi, hogy elmerülj a zenében anélkül, hogy bármi is megzavarna. Amennyiben forgalmas utcán sétálsz a városban, csak aktiváld a Transparency üzemmódot, így mindent érzékelhetsz, amely körülötted történik.

MODERN DESIGN ÉS MINŐSÉGI FELDOLGOZÁS 
A füleidnek kényelmes és minőségi zenehallgatás

A Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató anyaga és prémium feldolgozása már első pillantásra lenyűgöz. A természetes memóriahab gyengéden illeszkedik a fülre, gondosan válogatott báránybőrrel és szarvasmarhabőrrel vonták be. Mindezt tökéletesen egészíti ki a polírozott és eloxált alumínium. Röviden, a tervezők igazán büszkék erre a szuper fejhallgatóra, amely esetedben sem lesz másként. Nagyon tiszta a hangzása, és ezt nem zavarja meg semmilyen szintetikus hatás, így nem kell aggódnod a torzított basszus miatt. A hangzása mindig tiszta és olyan finom részleteket is kihalhatsz a zenékből, amelyeket ezelőtt észre sem vettél.

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA
30 óra kiváló zenehallgatás

Élvezd a zenét a Bang & Olufsen Beoplay H8 fejhallgatón akár 30 órán át egyetlen töltéssel, még bekapcsolt aktív zajszűrés és Bluetooth funkciókkal is. Ez elegendő a legtöbb távolsági repülőútra, azonban, hogyha lemerül az akkumulátor, egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt kábellel, és máris folytathatod a zenehallgatást.

VEZÉRLÉS
BeoPlay H8i fejhallgató érintőfelülettel

Az érintőfelületnek hála a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató minden funkcióját irányíthatod. Mindezt a jobb oldalon található intuitív érintőpanel gyengéd megérintésével teheted meg. A jó hír az, hogy az érintőpanel még kesztyűben is működik. Egyszerű gesztusokkal be- vagy kikapcsolhatod a zenelejátszást, aktiválhatod a zajszűrő funkciót, fogadhatod a hívásokat, válthatsz a zeneszámok között, szabályozhatod a hangerőt és még sok mást. Emellett, a Bang & Olufsen Beoplay H8i fejhallgató közelségérzékelővel is rendelkezik, ez azt jelenti, hogy egyetlen érintés nélkül kikapcsol, hogyha leveszed azt a füleidről.


Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 21 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Tömeg

Tömeg 215 g
Kód:  BEO015d4
Termékszám:  1645152

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10