Oldal frissítése

BeoPlay H8 Gray Hazel

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 Gray Hazel

Prémiová sluchátka s aktivním tlumením hluku

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Prémium fejhallgató aktív zajcsökkentéssel

Tapasztald meg a vezeték nélküli szabadságot és a kompromisszumok nélküli hangzást! Az aktív zajszűrő technológiával rendelkező vezeték nélküli fejhallgató még soha nem volt ilyen könnyű és kompakt.


"A BeoPlay H8 tervezésénél a több évtizedes fejlesztéseink és szakmai tudásunk ötvözetéből született meg ez a valóban csodálatra méltó fejhallgató, amely a B&O PLAY termékek minden előnyös tuajdonságát magáének tudhatja."


Mimořádně lehká

Rendkívül könnyű

A mindösszesen 255 gramm tömegű BeoPlay H8 az egyik legkisebb súlyú aktív zajszűrő technológiával rendelkező fejhallgató a piacon. Sőt, még hosszú órák viselete után is hihetetlenül kényelmes.

Kiváló hangzás

A kristálytiszta audio teljesítményt nem befolyásolják a szintetikus módosítások, és nem szükséges aggódnod a túlexponált basszus miatt sem. A hang mindig kristálytiszta, ez a tisztasága pedig lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletességig merülhess el kedvenc dallamaidban. 

 A Bang & Olufsen híres hangzását prémium minőségű anyagokkal és a kis súlyával kombinálva ez nem csupán egy jó fülhallgató a piacon, ez egyszerűen a legjobb termék a maga kategóriájában!


Az anyag is számít!

Természetesen fontos a kiváló termékek megalkotása, de az is fontos, milyen érzés a viseletük.

Na materiálu záleží!

Az az első osztályú memóriahabbal készült és a gondosan válogatott bárány- és tehénbőrrel bevont fülkagylók gondoskodnak a gyengéd viseletről a fülön, amely félreismerhetetlen benyomást hagy maga után.

Na materiálu záleží!

A gondosan polírozott és eloxált alumínium felülete érintésérzékeny.

A H8 a legfejlettebb fejhallgatók közé sorolható, így nem meglepő, hogy a tervezők rendkívül büszkék erre a modellre.

Intuitivní hliníkový dotykový ovládací panel

Intuitív alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsd kézben az összes funkciót a modern érintőképernyős felülettel. Egyszerű gesztusokkal elérhető a zene ki- és bekapcsolása, a zajszűrő funkció engedélyezése, a hívások fogadása, a zeneszámok váltása, a hangerő szabályozása és még sok más.
A jobb fülhallgatón található intuitív érintőképernyős panelről mindent könnyedén irányíthatsz. A panel akkor is működik, ha éppen kesztyűt viselsz.

14 órányi vezeték nélküli zenehallgatás

A BeoPlay H8 fejhallgató egy hihetetlen 14 órányi lejátszás biztosítására képes még akkor is, ha a Bluetooth és a zajcsökkentő funkciók is aktiválva vannak.
Ez az időtartam elég kell, hogy legyen a legtöbb hosszabb távú repülőjáratra is, de ha az akkumulátor véletlenól lemerülne, csak csatlakoztasd az audio kábellel a lejátszó eszközhöz vagy cseréld ki az akkumulátort. Mindösszesen 3 óra alatt töltődik fel teljesen.

14 hodin bezdrátového poslechu

BeoPlay

A B & O PLAY dinamikus márka 2012 januárjában indult,  a dán luxus audio-vizuális elektronikai cég, a Bang & Olufsen részeként. Főként a digitális technológiára összpontosít így termékei remekül illenek az okostelefonokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz. Természetesen a termékek valóban kiváló hangzású és vizuális élményt biztosítanak, mindezt tetszetős dizájnnal. Így nem csoda, hogy a B & O PLAY sikere nem csak az ügyfelek körében népszerű, hanem számos verseny zsűrijének tetszését is lenyűgözte. 

Paraméterek

Szín

Szín Barna
Kód:  BEO015b
Termékszám:  1642206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15