Oldal frissítése

BeoPlay H8 fekete

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H8 fekete

Tapasztalja meg a vezeték nélküli szabadságot anélkül, hogy a hangminőségben kompromisszumot kötne. A vezeték nélküli füllhallgatók még sose voltak ilyen könnyűek és kompaktak. 

Legfontosabb jellemzői

  • TTiszta hangzás aktív zajcsökkentővel 
  • Kiváló minőségű anyagok, bárány bőr és eloxált alumínium ?
  • Nagyon könnyű, mindössze 255 g, kényelmes zenehallgatás több órán át 
  • Az érintőgombos alumínium vezérlőpanel egyszerű zenei kontrollt kínál  
  • Egy töltéssel akár 14 óra zenehallgatás 

Kristályos hang

A mindössze 255 gramm tömegével a BeoPlay H8 az egyik legkönnyebb fejhallgató a piacon aktív zajcsökkentővel, akár hosszabb zenehallgatás után is kényelmes viselni. Kristály tiszta hang szintetikus módosítások és túlexponált basszus nélkül. Fedezze fel és merüljön el a korábban még nem tapasztalt finom részletekben. Akár 14 óra zenehallgatás aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth kapcsolattal. Ez elegendő a hosszú távú utakhoz, de amennyiben az akkumulátor nem tartana ki az út során, csatlakoztassa az audio kábelt vagy cserélje ki az akkumulátort. Mindössze 3 óra töltés és máris élvezheti kedvenc lejátszási listáit. 

Felhasznált anyagok

 A valódi és gondosan kiválasztott báránybőr bevonatú memória hab finoman nyugszik a fülén. Mindezt tökéletesen kiegészíti a gondosan csiszolt, eloxált alumínium.  

Alumínium érintőképernyős vezérlőpanel

Tartsa ellenőrzése alatt az összes funkciót az érintős vezérlőpanellel, akár kesztyűben is. Az egyszerű kezelőfelülettel könnyedén játszhatja vagy állíthatja le a zenét, válthat a dalok között, állíthatja a hangerősséget és fogadhatja a hívásokat. 

 
 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEO015c
Termékszám:  1642526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10