Oldal frissítése

BeoPlay H6 (2. generáció)

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H6 (2. generáció)

A második generációs BeoPlay H6 vezeték nélküli luxus fejhallgató finom tervezésbelibeli változtatásokkal és jobb hangzással érkezik, a 40 mm-es neodímium mágnesekkel ellátott hangszóróknak köszönhetően. Fényűző design-al büszkélkedhet, készítésekor  alumíniumot és bárány bőrt használtak, a memória hab mellett amely biztosítja a kényelmet.

Legfontosabb jellemzői

  • Fényűző anyagok:bárány bőr és eloxált alumínium
  • Garancia a hangstúdió minőségre: 40mm neodímium mágnesek
  • Forgatható, dönthető és állítható fülkagyló
  • A flexibilis kábeleket a bal vagy a jobb kagylóhoz is lehet csatlakoztatni
  • A  230 g-s súlya a több órás zenehallgatást is kényelmessé teszi 

Bárány bőr és alumínium

Az ismert dán Bang & Olufsen  luxus audio-vizuális elektronikai termékek gyártója amely kiváló minőségű anyagokkal és hibátlan kivitelezéssel dolgozik. Ez alól a BeoPlay H6 2. generációja sem kivétel, így nagy várakozással tekinthet az alumínium, puha bárány bőr és memória hab kombinációjára. A felső pánt külső része marhabőrből készült, a belső része pedig lágy szövettel töltött puha párnázással. A fülkagyló forgatható, dönthető és állítható, hogy az bármilyen alakú fejre megfeleljen. Mindemellett mindösszesen 230 gramm a súlya, ami szintén garacia a kényelmes viseletre.

Válassza meg preferált oldalát

A 2. generációs BeoPlay H6  40 mm dinamikus meghajtókkal és beépített Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel van felszerelve. Az egykábeles könnyű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy egy audiokábelt csatlakoztasson bármelyik kagylóba, így a döntés Önön áll, hogy a jobb vagy a bal oldalt választja. Ossza meg barátaival a zenét, amit éppen hallgat! A lejátszójához egy kábel csatlakoztatása után, amit az egyik kagylóba dug, még egy kábel csatlakoztatható a másik kagylóba, így párhuzamosan, ketten is élvezhetik a zenehallgatás örömeit. A fejhallgatók egy vékony vezérlő modullal ellátott 1,2 méter hosszú kábellel és beépített mikrofonnal érkeznek.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEO014d
Termékszám:  1642926
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05