Oldal frissítése

BeoPlay H5 Moss Green

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Moss Green

Az átgondolt és modern formák kezdetektől fogva jellemzik a Bang & Olufsen márkát, úgy, mint a kivételes akusztikai tulajdonságok és a kompromisszumok nélküli, minőségi kivitelezés is. A vezeték nélküli BeoPlay H5 megszabadít minden kábeltől és pár perc használat után tudni fogod, hogy jó befektetés volt a vásárlás. Kocoghatsz, járhatsz a városban vagy otthon pihenhetsz, a fülhallgató sosem fogja akadályozni élményeid. A  BeoPlay applikáció a felsorolt tevékenységekre különböző zenei profilokat is kínál, emellett pedig az equalizer beállítására is használható, a kedvenc beállításaidat pedig el is mentheted, és akár az Apple Watch okosórádról is hozzáférhetsz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli Bang & Olufsen fülhallgató
  • Prémium kialakítás és hang
  • Tartós, szövettel bevont kábel
  • A mágneses kapcsokkal a két oldal összekapcsolható, így a nyakad körül is viselheted a fülhallgatót
  • Integrált távirányító
  • Mikrofon telefonhívásokra
  • 5 óra akkumulátor-élettartam
  • Támogatja a BeoPlay alkalmazást (iOS és Android)
  • Bluetooth 4.2 aptX és AAC kodek

Praktikus mágneses csatlakozók

Mindkét fülhallgató mágnessel ellátott, így egyszerűen rögzíthető a nyak körül. Nem kell aggódnod, hogy észrevétlenül kiesik, emellett ebben a pozícióban automatikusan kikapcsol és energiát takarít meg. A mágneses csatlakozók továbbá a töltőegységhez való csatlakozást is biztosítják. Elég két órán keresztül töltened és 5 órán keresztül hallgathatod a zenét bárhol az úton. A kábelen található praktikus vezérlővel hívást fogadhatsz vagy vezérelheted a zenelejátszót. A Bluetooth 4.2 aptX ád az AAC kodek gondoskodik a vezeték nélküli kapcsolatról, és a szakadásmentes hangátvitelről.

Egyedi, fonott kábel

A fülpárnákat úgy tervezték, hogy minden fülmérethez és alakhoz passzoljanak. Négy szilikon, lélegző membránnal ellátott borítás közül választhatsz, amelyek megakadályozzák a nedvesség bejutását a készülékbe. A fülhallgató háza rétegzett gumiból és polimerből készült, amely ellenáll az izzadtságnak és a nedvességnek, valamint kevésbé használódik el. A kábel fonott szövettel való bevonását az edzőcipők anyaga ihlette és azon kívül, hogy jól mutat, növeli a H5 a fülhallgató élettartamát.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  BEO013f2
Termékszám:  1643462
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15