Oldal frissítése

BeoPlay H5 Dusty Rose

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Dusty Rose

Az átgondolt és modern formák kezdetektől fogva a Bang & Olufsen márkát képezik, úgy mint a kivételes akusztikai tulajdonságok és a kompromisszumok nélküli minőségi kivitelezés. A vezeték nélküli BeoPlay H5 megszabadít minden kábeltől és pár perc használat után tudni fogod, hogy jó befektetést csináltál. Kocoghatsz, járhatsz a városban vagy otthon pihenhetsz... a fülhallgató sosem fog zavarni. A felsorolt tevékenységekre továbbá léteznek különböző zenei profilok. Ha kedved van hozzá, saját zenei profilodat is létrehozhatod, és kedvenc profiljaidat az Apple Watch-on keresztül módosíthatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezetéknélküli Bang & Olufsen fülhallgató
  • Prémium kialakítás és hang
  • Tartós, szövettel bevont kábel
  • Mágneses kapcsok a töltéshez és a nyak körüli rögzítéshez
  • Integrált távirányító
  • Mikrofon telefonhívásokra
  • 5 óra akkumulátor-élettartam
  • Támogatja a Beoplay alkalmazást (iOS és Android)
  • Bluetooth 4.2 aptX és AAC kodek

Praktikus mágneses csatlakozók

Mindkét fülhallgatóba mágnes van telepítve, így egyszerűen rögzíthető a nyak körül. Nem kell aggódnod, hogy észrevétlenül eltünik, illetve ebben a pozicióban automatikusan kikapcsol és energiát takarít meg. A mágneses csatlakozók továbbá a töltőegységhez való csatlakozást is biztosítják. Elég két órán keresztül tölteni és máris 5 órán keresztül hallgathatod a zenét bárhol az úton. A kábelen található praktikus vezérlővel hívást fogadhatsz vagy vezérelheted a zenelejátszót. A Bluetooth 4.2 aptX-el gondoskodik a vezeték nélküli kapcsolatról.

Egyedi kábel

Alakjukkal és méretükkel a mellékelt fülpárnák alkalmazkodnak bármilyen fülhöz. Négy szilikon és egy sport gumiharang közt választhatsz, amely ellenálló kialakítású, nem engedi, hogy kosz kerüljön a hangszórókba. A fülhallgató háza rétegzett gumiból és polimerből készült, ami ellenáll az izzadságnak és kevésbé használódik el. A kábel szövettel való bevonását az edzőcipők ihlették és azon kívül, hogy jól mutat, növeli a fülhallgató élettartamát.

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  BEO013f1
Termékszám:  1643448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20