Oldal frissítése

BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H5 Fülhallgató homokszín

A kifonomult, modern design ugyanúgy a Bang & Olufsen termékek védjegyének számít, mint amennyire a kiemelkedő akusztikai tulajdonságuk és kifogástalan minőségük is. A vezeték nélküli BeoPlay H5 fülbe helyezhető fülhallgató megszabadítjakezelhetetlen kábelektől és az első néhány perces használat után Ön is felismeri majd annak a tényét, hogy ez a kiváló hangzás még ennél sokkal több pénzt is megért volna. Legyen szó kocogásról, városnéző túráról, vagy akár csak otthoni pihenésről bármelyiket tökéletesen élvezheti a fejhallgatója végig észrevétlen marad majd. A Beoplay alkalmazásnak mindenre alkalmazható különleges audio profilja van, így lehetőség szerint állíthat a hangszínszabályozón, elmentheti a kedvenc beállításait emellett az Apple okosórája kedvenc beállításait is megőrizheti.  

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív Bang & Olufsen vezetéknélküli fülhallgatók 
  • Prémium működés és hangzás
  • Mágneses, egyesíthető kapcsolódás amelylehetővé teszi a fülhallgató nyak körüli viselését  
  • Beépített távirányítás
  • Mikrofon a telefonhívásokhoz
  • 5 órás akkumulátor-élettartam
  • Kompatibilis a Beoplay alkalmazásokkal iOS és Android rendszerben
  • Bluetooth 4.2  APTX és AAC  kodek

Egyedi kábelfonat

A fülpárnákat úgy tervezték meg, hogy alkalmazkodjanak bármely fülhöz mind méretében mind pedig alakjában. Négy szilikon betét közül választhat, amelyek légáteresztő membránnal vannak ellátva, ami megakadályozza, hogy az elektronikát nedvesség érje. A fejhallgató háza gumi és polimer anyagok felhasználásval készült, amely ellenáll a pornak, verejtéknek, valamint a kopásnak is. A textil borítású csatlakozókábelt a sportcipők anyag ihlette, ami garantálja a H5 hosszú élettartamát. 

Praktikus mágneses csatlakozók

Minden fülpárna rendelkezik egy beépített mágnessel, amely képes ügyesen összekötni a két fejhallgatót. Így bármikor összekapcsolhatja a nyaka körül, biztosítva hogy nem vándorolnak el onnan, és ami még jobb, hogy ebben az állapotban automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak, hogy növeljék az üzemidőt. A mágneses fülrész egy szintén mágneses töltőegységhez is csatlakoztatható, amely a H5 tartozéka. Csatlakoztassa a fülhallgatót a töltőjéhez mindösszesen két óra hosszára, majd élvezze az 5 órás üzemidőt amit a beépített Li-Ion akkumulátor garantál. Egy rendkívül praktikus vezérlő található a kábelen, amelynek segítségével egyszerűen irányíthatja a hívásait, hangalapú keresést vagy akár a zenelejátszást is. Bluetooth 4.2 APTX-el és AAC kodek gondoskodik a telefonhoz csatlakoztatásáról, amely garantálja a veszteségmentes hangátvitelt.

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  BEO013f3
Termékszám:  1643481
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15