Oldal frissítése

BeoPlay H4 Charcoal Grey

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H4 Charcoal Grey

Szeretnéd, útközben csak a legjobb készüléket használni? Ez a prémium vezeték nélküli headset a híres dán cég a Bang & Olufsen készüléke biztosan magával ragad. A gondosan kiválasztott anyagok közé a bárány bőr, textil, alumínium, rozsdamentes acél és fonott leválasztható kábel tartozik. Az eredmény egy egyszerű, de nagyon modern design, amely illeszkedik bármilyen környezetbe. A fejhallgató egyszerűen lenyűgöző, mert akár zenét hallgatsz vagy hívást fogadsz, nem torzul a hang függetlenül attól sem, hogy Bluetooth segítségével vagy kábelen keresztül csatlakozik a készülék. Hasonlóan lenyűgöző az akkumulátor élettartama - vezeték nékül akár 19 óra.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezető nélküli fejhallgató a mindennapi használatra
  • Vezeték nélkül és vezetékkel is használható
  • Finom design, kiváló minőségű anyagok
  • A leválasztható vezeték megakadályozza, hogy összecsavarodjon
  • A hang nem torzul, Bluetooth kapcsolat esetén sem (Bluetooth 4.2, AAC kodek)
  • Beépített mikrofon telefonhívásokhoz
  • Az akkumulátor kapacitása 600 mAh elég akár 19 órányi zenehallgatásra
  • Töltés USB-kábellel (mellékelve) körülbelül 2,5 óra
  • A jobb kagylón megtalálható három vezérlőgomb segíti a párosítást, zenelejátszást és telefonhívást

Prémium anyagok, prémium minőségű termék

A fejlett vezeték nélküli technológia, vezeték nélküli zenehallgatás során nincs hang torzítás. Köszönhetően lenyűgöző akkumulátor élettartamnak kiélvezheted vezeték nélküli szabadságot akár 19 órán keresztül. A nagy, 40 mm-es jeladók és kiváló szigetelésnek kösöznhetően a környezeti zaj nélkül élvezheted a dalok minden részletét. A báránybőrből készült fejhallgatónak köszönhetően hosszú ideig kényelmes viselése.

Praktikus kezelés

A BeoPlay H4 funkcionalitása is előnyben részesül. Amellett, hogy az érzékeny többirányú mikrofon telefonhívásokra használható, további három funkció gombot tartalmaz a készülék. Ezek a jobb oldali kagylón találhatók meg és Bluetooth párosításra, audio vezérlésra (start és stop, hátra és előre), hangerőszabályzásra, hívás kezelésre (Válasz/ elutasítás), és a mikrofon kezelésére használhatóak. A még élvezetesebb hangélményt a Beoplay App applikációról tölhetsz le vagy iOS vagy Android számára.

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  BEO013e1
Termékszám:  1643874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15