Oldal frissítése

BeoPlay H3 2nd Generation Black

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H3 2nd Generation Black

Fémtől a zenéig

Az ultrakönnyű, fülbe helyezhető BeoPlay H3 fülhallgató tömör fémből készült, ezért a kis mérete ellenére is nagyon erőteljes és a polírozott külsőnek köszönhetően karcálló.
A 26 db szellőzőnyílás nem csak a design része, de a remek akusztikához is hozzájárul.

Od kovu k hudbě
Ne sértse meg a jól kialakult hagyomány

Nem töri meg a hagyományt

A BeoPlay H3 elődei nyomába lép és folytatja a kiváló akusztia és precíz kivitelezés hagyományát. Így a lehető leghitelesebben képes reprodukálni az eredeti hangokat. Kialakítása követi a márka hagyományait, emellett a mai modern stílus követelményeinek is megfelel.

BeoPlay

A dinamikus B & O PLAY márka 2012 januárjában indult, és része a luxus audovizuális elektronikai termékeket gyártó dán Bang & Olufsten 90 éves működésének. Nagy hangsúly került a digitális technológiára, így az okostelefonokra, tabletekre és az ehhez hasonló eszközökre. A termékek természetesen kiváló hang-és vizuális élményt nyújtanak, kivitelezésük páratlan. Így nem is csoda, hogy a B & O PLAY nem csak a felhasználók körében sikeres, de a versenytársai mellől is kitűnik.

Pro každé ucho

Minden fülhöz tökéletes

Az 1,2 méter hosszú kábelen egy hangerőszabályozó és egy beépített mikrofon található. A fülhallgatóhoz négy különböző méretű gumiharang jár, így kiválaszthatod azt, amelyik pontosan és kényelmesen illeszkedik mindkét füledbe.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEO013d1
Termékszám:  1643226
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15