Oldal frissítése

BeoPlay H2 Carbon Blue

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H2 Carbon Blue

Közismert Bang & Olufsen hangzás

A H2 készüléket városi élethez tervezték, olyan emberek számára, akik azt szeretnék, hogy egyértelműen felismerjék őket. Zene és karakter tekintetében is. A készülék színváltozatai tökéletesen igazodnak személyiségéhez és stílusához. A gondosan válogatott, első osztályú anyagok mind hozzájárulnak a zene teljes körű élvezetéhez.

Bang & Olufsen BeoPlay H2

Carbon Blue

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok és kivitelezés
  • Bőséges, pontos hangzás
  • Színválaszték az Ön személyes stílusának megfelelően
  • Hangerőszabályzó modul
  • Beépített mikrofon

Széleskörű használat

A 40 mm-es Band & Olufsen neodímium hangátalakítót speciális basszus membránnal tervezték, hogy bőséges, tiszta hangzást szolgáltasson, széles frekvenciatartományban.

Široký rozsah
 

BeoPlay

A dinamikus B & O PLAY 2012 januárjában indult, a 90 éve működő dán elektronika Bang & Olufsen márkából nőtte ki magát. A digitális technológiára összpontosít, így jól használható okostelefonokkal, tabletekkel és hasonló eszközökkel. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt biztosítanak és figyelemfelkeltő a kialakításuk. Ezért nem is csoda, hogy a B & O PLAY nem csak a vásárlók körében sikeres, hanem a zsűriében is sok versenyen.

Charakter tvořený detaily
 

Jellemzők és részletek

Vegye fel a fejhallgatót, akárcsak a ruhát - színes, durva elemek, amelyek kiegészítik megjelenését. A kagylókat puha báránybőr borítja, amely kényelmesen elfedi a füleket.

Könnyű és kényelmes

Hála a váz könnyű összekötő anyagának a készülék meglepően kis súlyú, nem kell több, mint 155 grammal számolnia. A csatlakozót vékony modul vezéreli a beépített mikrofonba.

Könnyű és kényelmes
 
 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  BEO012a
Termékszám:  1642300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20