Oldal frissítése

BeoPlay Form 2i Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay Form 2i Fekete

Form 2i

forma 2i

A legenda folytatódik

Bang & Olufsen Forma 2i pózol a követője ultrakönnyű elegáns fejhallgató 2 forma, amely gyártja és forgalmazza sikeresen több mint 30 éve.
Ezek a fejhallgatók még kitéve, mint a mintának az állandó gyűjtemény a Museum of Modern Art, New York több évtizede szerzett kultikus hírnév.


legfontosabb jellemzői

  • Utódja a legendás tervezés
  • A tiszta és hiteles hang beszéd
  • Könnyű és ergonomikus kialakítás
  • Vékony hangerőszabályzó a kábelen

modern koncepciók

Továbbfejlesztett változata Bang & Olufsen Forma 2i kínál egy mikrofon, három-vezérlés és nagyobb hangsúlyt fektet a felhasználói élményt.

időtálló dizájn

Őrizze egyszerű tervezési jellemzők és bevált kialakítás jellemzi időtálló design és a szélsőséges funkcionalitás minden körülmények között.

tökéletes hang

A kristálytiszta audio teljesítményt nem befolyásolja semmilyen szintetikus módosításokat, és nem kell aggódnia sem túlexponált basszus. Innovatív belső habkészítménnyel hagyjuk, hogy könnyítsen a szerkezet és tovább javítja a már tökéletes eszköz.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEO011e
Termékszám:  1641326

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15