Oldal frissítése

Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone

Beosound Edge Bronze Tone
Kifinomult minimalista dizájn

A Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró képes a lenyűgözően mély és kifinomultan magas hangok lejátszására, amellyel minden zenerajongót megörvendeztet. Mindezt pedig egyetlen kábel nélkül teszi! Mindent biztonságosan lejátszhatsz vele a modern Wi-Fi és Bluetooth technológiákkal, amelyek lehetővé teszik a zeneszámok lejátszását az arra kompatibilis mobiltelefonokról és más forrásokról. 400 W-os teljesítményével tökéletes hangzást kínál bármilyen összejövetelre. A készlet része még a távirányító, amellyel igazán könnyű a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró vezérlése. Élvezd a maximális kényelmet és a kedvenc zenéidet prémium minőségben.

DESIGN
Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone hangszóró időtlen dizájnnal

A Bang & Olufsen BeoSound Edge egy hangszóró minimalista formatervezéssel. A hangszóró hangerejét úgy szabályozhatod, hogy bármelyik irányban elmozdítod oldalra a készüléket.

AKTÍV BASSZUS PORT
A Beosound Edge gondoskodik a nyugodt és az igazán hangos zenei élményről

A Beosound Edge hangszóró erőteljes és pontos zenei élményt nyújt. Az aktív porttal tökéletes és ütős basszust biztosít még nagy hangerő esetén is, alacsony hangerőnél pedig megőrzi a precíz basszust.

IRÁNYÍTOTT HANGVEZÉRLÉS
Zene mindenkinek

A kétirányú hangvezérléssel a Bang & Olufsen BeoSound Edge lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, melyik irányból érkezzen a hangzás. Például egy adott szobát feloszthatsz egy aktív és egy passzív zónára. Továbbá választhatod a 360°-os hangzást is, amely a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró mindkét oldaláról érkezik és megtölti a szobát.

A Bang & Olufsen BeoSound HANGSZÓRÓ VEZÉRLÉSE
Beépített közelségérzékelő

A rejtett vezérlőpanel mindig megjelenik, amikor közel mész a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóróhoz - a vezérlőgombok csak akkor láthatóak, amikor szükség van azokra. Hogyha eltávolodsz a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszórótól, a vezérlőgombok újra elhomályosodnak és csakis a prémium minőségű alumínium felület látható.

MULTIROOM
Az otthoni hangszórók csatlakoztatása

Csatlakoztasd a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszórót Wi-Fi segítségével és alkosd meg a zenelejátszó rendszert az otthonod minden helyiségében. A Multiroom minden zeneszolgáltatóval kompatibilis, sőt még más márkájú hangszórókhoz is csatlakozik.


Paraméterek

Szín

Szín Narancssárga

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 400 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók Hangsegéd
Vezérlés Távirányító, iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 50,2 cm
Mélység 13 cm
Magasság 50,2 cm

Tömeg

Teljes tömeg 13 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz
Kód:  BEO025a1
Termékszám:  1666135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05