Oldal frissítése

BeoPlay A9 Fehér

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BeoPlay A9 Fehér

Alig akad csúcsminőségű hangtechnika-rajongó, aki ne hallott volna a Bang & Olufsen cégről, akiknek termékei gyakran megtalálhatók a luxus notebookokban. A hosszú évek tapasztalata elkerülhetetlenül befolyásolta a cég egyéb tevékenységeit, így immár másfajta high-end hangberendezést vezet be a piacra. A BeoPlay A9 modern vezeték nélküli hangszóró, mely rendkívüli lemeztervezéssel, továbbfejlesztett csatlakoztathatósággal és számos új technológiai jellemzővel rendelkezik.

Ikonikus dizájn

A dán tervező, Alexander Oivind Slaatta egy valóban egyedi hangszorót hozott létre, amely úgy néz ki, mint egy gyönyörű, futurisztikus bútor. A feltűnő lemeztervezés kétségkívül vonzza a látogatók figyelmét, de ami még fontosabb, gondosan válogatott anyagokból készült, és ez egyfajta elérhető luxus érzetét adja. Tervezésénél ügyeltek arra is, hogy tökéletesen alkalmazkodhasson - a sarokba helyezhető, szabadon állhat egy szobában, vagy a falra akasztható az opcionális fali konzol segítségével. A hátsó fogantyú praktikus ha mozgatni kell, és a hangszóró maga nem is nehéz - mindössze 15 kg-ot nyom. Nem kell gondolkodnia, hogy melyik pozíciót választod többé, mindig a lehető legjobb minőségben játssza le zenéit. A Bang & Olufsen filozófiája meg is követeli mindezt.

 

Egyszerűen adja hozzá a zenét

A friss és modern megjelenés nem az egyetlen dolog, amely megkülönbözteti ezt a szépséget. A BeoPlay A9 egy olyan zenei rendszer, amelyet a meglévő eszközeihez való gyors integrációra terveztek. A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli szabvány mellett az Apple AirPlay is kompatbilis az Apple eszközökről való korlátlan streamhez, még a DLNA-t is támogatja. Tehát, ha otthoni hálózata más DLNA kompatibilis eszközökkel rendelkezik, semmi sem akadályozza meg őket párosításukkal és a zenéjük közvetítésével közvetlenül ebbe a gyönyörű hangszóróba. Ha pedig a kábeleket részesíti előnyben , akkor van egy USB port az Apple iPod, az iPhone vagy az iPad készülékekhez, valamint egy Line-in. A hangszóró támogatja a Spotify, Deezer és TuneIn streaming szolgáltatásokat is.

Érintéses vezérlőberendezés

Irányítsd a zenét, mint még soha. A készülék fel van szerelve egy mozgásérzékelővel, ezért ha azt szeretnénk, hogy növelje vagy csökkentse a hangerőt, egyszerűen húzza át a  kezét a készülék teteje fölött, és állítsa be azt. Hagyja a kezét néhány másodpercig a készülék fölött, és elnémul a hang. Érintse meg a jobb oldalon, hogy a következő dalra váltson, vagy a bal oldalon, hogy megismételje az előzőt. Hihetetlenül okos rendszer, melynek tervezői a legjobb szakemberek közül kerültek ki.

 

Gazdag basszus

A BeoPlay A9 a basszus miatt jött létre, így a hátlapon található mélynyomó nem meglepő alkotóelem. Öt erőteljes D osztályú erősítőjével a hangszóró biztosítja, hogy kimenete tökéletesen megfeleljen még nagyobb helyiségekhez. Ezek mindegyike lenyűgöző minőségű és hangzásbeli egyensúlyban van, valamint tiszta és finom basszushangzással rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • egyedi, modern csészealj design
  • nagyteljesítményű, 480 W-os
  • vezeték nélküli streaming Bluetooth 4.0, DLNA, vagy az Apple AirPlay által
  • USB port az Apple eszközökhoz
  • támogatja azolyan streaming szolgáltatásokat, mint Spotify, Deezer, és TuneIn
  • gazdag mély, kiegyensúlyozott magas és középhang
  • kézmozdulatok általi készülékvezérlés

 

Műszaki adatok:

Erősítő teljesítmény (RMS):
1 x 160 W Class D basszus
2 x 80 W Class D közép
2 x 80 W Class D magas

hangszórók:
1 x 8"-es mélynyomó
2 x 3" közép
2 x 3" magassugárzó

Effektív frekvenciatartomány:
33,1-25 000 Hz

 

csatlakozás:
Bluetooth 4.0
DLNA vezeték nélküli streaming
1 x USB iPod / iPhone / iPad
1 x Line-In 3.5 mm csatlakozó MP3 lejátszókhoz
1 x Ethernet

fogyasztás:
általános: 23 W
stand-by: 0,5 W

kivitelezés:
méretek (H x M x Sz): 415 x 908 x 701 mm
a méretei a falon (W x H): 701 x 213 mm
súly: 15 kg (állvánnyal) / 14,2 kg (állvány nélkül)

Kód:  BEO002a
Termékszám:  1200219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05