Oldal frissítése

BeoPlay A2 Active Charcoal Sand

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay A2 Active Charcoal Sand

A BeoPlay A2 Active Charcoal Sand egy kifinomult, hordozható Bluetooth hangszóró, 360 ° -os True Sound hangrendszerrel. Az igazán könnyű, lapos készülékház alumíniumból készült. Tetején erős bőrpánt található, mely segítségével egyszerűen bárhová  magunkkal vihetjük vagy felakaszthatjuk. A készülék beépített Li-Ion akkumulátora akár 24 óráig is kitart, a töltés mindössze 2 óra 45 percet vesz igénybe. Ezenkívül az Active modell por- és vízállóságának köszönhetően egy valódi strapabíró hangszóró.

A BeoPlay A2 Active Charcoal Sand hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Első osztályú hordozható hangszóró
  • Minőségi kivitel - alumínium készülékház
  • Két 30W-os digitális erősítő
  •  Bluetooth 4.0 támogatás
  • Por- és vízálló
  • Beépített Li-Ion akkumulátor, élettartama akár 24 óra
  • Kompakt méret, alacsony tömeg

Kiváló hangzás 

A hangminőségről négy hangszóró gondoskodik, két 7,6 cm-es szélessávú inverter és két 2 cm-es magassugárzó. Természetesen két basszus hangszóró is van, amelyek a "mennydörgésért" felelősek. Mindkét 30 W-os digitális erősítő 180 W maximális teljesítmény nyújt, ami igazán figyelemreméltó. A True Sound biztosítja, hogy ugyanazt a hangminőséget élvezzük akárhonnan is hallgatjuk a zenét. Csak leteszed a készüléket, és körülötte mindenki pontosan ugyanúgy, ugyanolyan tökéletes minőségben fogja élvezni a dallamokat.

BeoPlay A2 Active Charcoal Sand csatlakoztatási lehetőségei

A kedvenc zenédet szeretnéd hallgatni? Számos módja van a készülék csatlakoztatásának. A legfontosabb talán a Bluetooth 4.0, amely segítségével akár 8 eszköz is csatlakoztatható, de a hangsugárzón Line-In bemenet (3.5mm jack) is megtalálható pl. MP3 lejátszóhoz. 

Tartozékok:
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró, kétoldalas bőrpánt, töltőkábel, használati utasítás

Kód:  BEO001e3
Termékszám:  1643781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15