Oldal frissítése

Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec Magic Style TOP PB2 30

A Bellisima Imetec PB2 30 egy egyedülálló megoldás a hajad professzionális formázására. Az elektromos kefével olyan csodálatos megjelenést varázsolhatsz, mintha egy fodrászatban készült volna. Ráadásul nem melegíti túl és nem károsítja a hajadat. Az innovatív ionizációs technológia tökéletesen hidratálja és revitalizálja a hajat, megakadályozza az elektrosztatikus hatást, valamint fokozza a haj fényét és szépségét. Az ötletesen tervezett kerámia felület turmalinnal van bevonva, lehetővé téve az egyenletes hővezetést a kefe teljes felületén. A beépített fűtési rendszernek köszönhetően a hajad egyetlen mozdulattal tökéletes formát kap. A 30 mm-es átmérővel csodálatos fürtöket és hullámokat valamint elbűvölően könnyed frizurát hozhatsz létre. Az Anti Frizz rendszer pedig ellenkezőleg, gyengéden kiegyenesíti a hajat.
Értékelni fogod a könnyű használatot, amelyet az ergonomikusan formázott markolat és a gombos vezérlés tesz lehetővé. A 2 méteres forgatható vezeték fésülködés közben nem fog korlátozni. Előnyt jelent a kis tömeg. A kefe hideg hegye gondoskodik a biztonságról. A praktikus hurok segítségével könnyen felakaszthatod az elektromos kefét például a fürdőszobában. További előnye a modern design elegáns fekete kivitelben.
Műszaki adatok:
Típus:
Imetec elektromos kefe
Teljesítmény:
40-42 W
Átmérő:
30 mm
További tulajdonságok és funkciók:
Ionizálás
Anti Frizz rendszer
Kerámia bevonat turmalinnal
Hideg hegy
Forgatható vezeték
On / Off kapcsoló
Hurok a felakasztásához
Easy Grip rendszer
LED kijelző
A vezeték hossza:
2 m
Feszültség:
100-240 V, 50/60 Hz
Szín:
Fekete

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 42 W
Hőmérséklet fokozat 1
Kábel hosszúsága 2 m

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAD507d
Termékszám:  11168
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05