Oldal frissítése

Bellissima Imetec 5040 Refill Kit

5 6 értékelés
5 790 Ft

Bellissima Imetec 5040 Refill Kit

Az olasz Imetec gyártó rezgő készülékével megtisztíthatja, leradírozhatja a bőrét, eltávolíthatja a smiket és kellemes masszírozást is beállíthat rajta. Az egyedülálló szónikus vibráló rendszer különleges kiterjedéssel már az első használatot követően profi eredményeket kínál! 

Ebben az egyedi csomagban 4 típusú fejet kap a pótolhatatlan Imetec 5057 Bellissima arctisztítóhoz. A csomag magába foglal egy fejet normális és extra érzékeny bőrhöz, illetve egyet radírozáshoz és masszírozáshoz. A masszírozás azon túl, hogy növeli az elégedettség érzését segíti az izomláz enyhítését, az izom megnyújtását, a vérkeringési problémák és a fáradtság tüneteinek kezelését.

A fejek alkalmasak minden bőrtípushoz és életkorhoz. Használja például az arcon, a nyakon vagy a mellkason, ahol már egy perces gyors kezelés is hatásos. Megbirkózik különböző kozmetikumokkal, legyen szó krémekről, habállagú vagy olajos termékekről.

 

Kód:  IMEACC01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8007403050405
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15