Oldal frissítése

Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 2000

Nincs időd megállni a fodrászodnál, és mégis tökéletes frizurát szeretnél? Nem akarsz órákat ülni a fodrászszékben, és egy csomó pénzt fizetni a frizurád elkészítéséért? Szerezd be a Bellissima professzionális Imetec Revolution PRO BHD2 hajszárítóját. Automatikus forgó szárítási rendszere gondoskodik a a teljesen száraz ugyanakkor jól ápolt hajról.

5 ok a Bellissima Imetec Revolution hajszárító megvásárlására

  • Hajszárító ionizálóval
  • COOL SHOT rendszer a frizura rögzítésére
  • A diffúzor és a szűkítő a Bellissima PRO BHD2 hajszárító csomagjának részei
  • Kivehető hátsó szűrő a könnyű tisztításért
  • 2 teljesítményfokozat, 3 hőmérsékletfokozat

Ionizációs technológia - a jövő frizurája

Az ionizátoros készülékek lassan, de biztosan lecserélik a közönséges hajszárítókat és hajsütővasakat. A technológia, amely csökkenti a haj elektromos feltöltődését és szállását okozó ionok számát gondoskodik a haj mély hidratálásáról. A vízmolekulákat mintha mágnes húzná a hajadhoz, és biztosítják az ápolt és gondozott megjelenésű frizurát.

Egyedülálló Bellissima PRO BHD2 hajszárító

A Bellissima Imetec Revolution PRO BHD2 hajszárító két teljesítmény- és három hőmérsékletfokozattal ,büszkélkedhet, beleértve a Cool Shot funkciót a frizura végső rögzítésére. A frizura készítése során kihulló és a motorba akadó hajszálakat a levehető szűrőnek hála könnyen eltávolíthatod. Ez a rendszer biztosítja a készülék hosszú élettartamát. Használat után a hajszárítót az akasztógyűrűvel könnyen és biztonságosan elteheted a fürdőszobában. A hálózati kábel két méter hosszú, így lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen kezelhesse a hajszárítót.

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Szín

Szín Fekete, Lila
Kód:  BELVL016
Termékszám:  11178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20