Oldal frissítése

Bellissima 5422

7 090 Ft

Bellissima 5422

A Bellissima 5422 csere görgőket kifejezetten a Bellissima 5169 Total Beauty Pedicure pedikűr készülékhez tervezték. A készlet 3 görgőt tartalmaz, amelyek nemcsak a lábakat, hanem a körmöket is kezelik. A lábakhoz két durva és finom szemcsés csiszolóhenger van kialakítva. A durva henger kíméletesen eltávolítja a kemény bőrt és a tyúkszemeket, míg a finomabb henger kisimítja a bőrt és kellemes tapintásúvá teszi. A körömhenger a lila részével simítja a körmöket, hogy egységes felületet hozzon létre, majd a fehér részével polírozza azokat. A Bellissima 5422 csere görgők tökéletesen gondoskodnak a lábadról.

A Bellissima 5422 csere görgők legfontosabb jellemzői

  • Csere görgők a Bellissima 5169 Total Beauty Pedicure pedikűr készülékhez
  • A készlet 3 görgőt tartalmaz a lábakhoz és a körmökhöz
  • A durva henger kíméletesen eltávolítja a kemény bőrt és a tyúkszemeket, a finomabb henger kisimítja a bőrt és kellemes tapintásúvá teszi
  • A körömhenger a lila részével simítja a körmöket, majd a fehér részével fényezi őket

Paraméterek

Tulajdonságok

Feltétek száma 3

Típus

Típus Uniszex
Kód:  BVZmisc488
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5422
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05