Oldal frissítése

Bellissima 5158

4 990 Ft

Bellissima 5158

Testedet a Bellissima Body Cleansing Pro 5100 bőrtisztító készülékkel szereted ápolni, de a tartozékok már nem működnek? Nem kell új berendezést vásárolnod, elég, ha pótfejeket veszel. A Bellissima 5158 kétdarabos pótkészlet peeling wet & dry és habkő fejet tartalmaz. A peeling wet & dry fej hatékonyan eltávolítja az elhalt sejteket és a szennyeződéseket, serkenti a mikrokeringést, és megakadályozza a bőrfelszín alatti szőrképződést. A habkő fej eltávolítja a kiszáradt bőrréteget, a bőrkeményedést és a tyúkszemet. A Bellissima tartozékokkal a Body Cleansing Pro készüléked továbbra is működni fog.

A Bellissima 5158 pótfej készlet legfontosabb jellemzői

  • Pótfejek a Bellissima Body Cleansing Pro 5100 bőrtisztító készülékhez
  • A készlet két darab tartozékból áll: peeling wet & dry és habkő fej
  • A peeling wet & dry fej eltávolítja az elhalt sejteket és a szennyeződéseket, megakadályozza a bőrfelszín alatti szőrképződést, és serkenti a mikrokeringést
  • A peeling wet & dry fej nedves üzemmódban tisztító készítményekkel együtt is használható
  • A habkő fej eltávolítja a kiszáradt bőrréteget, a bőrkeményedést és a tyúkszemet
  • Helyreállítja a bőr minőségét
Kód:  BELLSS158
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15