Oldal frissítése

Bellissima 11855 Sublime Curls

Leárazás -4 %
21 790 Ft 22 590 Ft

Bellissima 11855 Sublime Curls

Légies hullámok fáradtság nélkül. A(z) Bellissima által gyártott hajgöndörítő kúpvas nélkülözhetetlen az olyan nők számára, akik természetes hatású hajfürtöket szeretnének de nincs kedvük fodrászhoz menni. Ez az elegáns hajsütővas melynek maximális teljesítménye 64 W mindenekelőtt kúpos formájáról ismerhető fel. Használatához kell egy kis gyakorlat, de az eredmény megéri az erőfeszítést. Átmérője 25 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A henger borítása kerámia, amely egyenletes hőelosztást tesz lehetővé, így maximálisan kíméletes a hajhoz. A rövid melegedési idő egy másik bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) Bellissima 11855 Sublime Curls alapvetően 30 s elteltével munkára kész. A tökéletes hajkoronához a hajunk aktuális állapotához illő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Bellissima hajsütővas 3 fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy finomabb hajra alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk. A negatív ionos technológia simábbá és selymesebbé teszi a hajat.

Hajsütővas Bellissima 11855 Sublime Curls ...
Hajsütővas Bellissima 11855 Sublime Curls ...

A(z) Bellissima 11855 Sublime Curls hajsütő legfőbb tulajdonságai

  • Bellissima kúpos hajgöndörítő a romantikus hullámokért
  • Anyag: kerámia
  • Maximális hőmérséklete: 210 °C
  • Fokozatok száma: 3
  • Felmelegedési idő: 30 s
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Intuitív használat
  • A vezeték hossza: 1,8 m
  • Átmérője: 25 mm

A(z) Bellissima 11855 Sublime Curls hajgöndörítő kiegészítő funkciói

Egy idő után automatikusan kikapcsolja magát, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 1,8 m hosszú kábel semmiben sem fog gátolni. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Modern kivitele már csak hab a tortán. Beépített LCD kijelzője minden fontos információt megjelenít.

Hajsütővas Bellissima 11855 Sublime Curls ...

Paraméterek

Típus

Típus Kúpos

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 30 s
Teljesítményfelvétel 64 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Ionizálás, LCD kijelző

Szín

Szín Fekete, Rózsaszín
Kód:  BELLkl56
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11855
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15