Oldal frissítése

Bellissima 11808 STEAMELIXIR

62 990 Ft

Bellissima 11808 STEAMELIXIR

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajsimító az ismert Bellissima gyártótól. Hőfokok száma: 4 hőfokozat. A tökéletes frizura a széles hőmérséklet-tartománnyal valósulhat meg 170 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a saját igényeidre szabva állíthatod be a hajvasalót. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló által nyújtott teljesítmény 235 W, így néhány másodperc alatt készenléti üzemmódba kerül. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén siklik a hajon, és így csak kevesebb mozdulatra van szükséged a formázáshoz. Az elkészült frizura pontosan olyan lesz, amilyent elképzeltél. A vasalólapok felületére argánolaj került. Ezek az aktivált molekulák, amelyek kondicionálóként működnek, vasalás közben lassan oldódnak fel, és ivódnak bele a hajba, így simává és puhává teszi fürtjeidet. Örülni fogsz az egészséges és fényes kinézetű hajzuhatagnak. A lapszélesség 28 mm.

Hajvasaló Bellissima 11808 STEAMELIXIR Csomag tartalma
Hajvasaló Bellissima 11808 STEAMELIXIR Jellemzők/technológia

A híres Bellissima 11808 STEAMELIXIR hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • A neves Bellissima hajvasaló segítségével olyan frizurád lesz, mintha a fodrásztól jöttél volna ki
  • A kiválasztható hőfokok száma: 4
  • A vasalólapok argánolajos felületkezelést kaptak
  • A lapok által kínált szélesség: 28 mm
  • Gyorsan felmelegszik, hála a nagy teljesítményű fűtőegységnek
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • A kíméletes és hatékony gőzölés tökéletes hajformázást biztosít
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval és a működést jelző fénnyel is felszerelték
  • A beépített kijelző mutatja a szükséges információkat
  • A kényelmes használatot garantálja a rugalmas kábel, amelynek hossza 2,5 m
  • Egy praktikus hurok is található rajta, hogy fel tudd akasztani

A közismert Bellissima hajegyenesítő elkápráztat a szuper megoldásaival

A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ez a hajegyenesítő minden kívánságodat teljesíti. Egy pillanat alatt könnyedén átalakul hajsütővassá is. Úgy készült, hogy egyszerre legyen alkalmas precíz hajvasalásra az irodai megjelenéshez, és loknik készítésére a báli ruhádhoz. A gőzzel történő hajvasalással a hajformázás hatékony és gyors lesz. A haj természetesen egészséges és puha megjelenésű lesz, ugyanis a gőzzel való vasalás rendkívül kíméletes a hajhoz. Ha te is azok táborát erősíted, akik nem biztosak abban, hogy vajon kihúzták-e a dugaljból a készüléket, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. A közismert Bellissima hajegyenesítő kiváló megoldás azoknak, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Hajvasaló Bellissima 11808 STEAMELIXIR Csomagolás/doboz
Hajvasaló Bellissima 11808 STEAMELIXIR ...

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet

A népszerű Bellissima hajvasaló ideális az összes hajtípushoz. Praktikus akasztó is van rajta, hogy egyszerűen lehessen tárolni. A hajsimító hálózati árammal működik, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A hajvasaló beépített újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet, ami lényegesen kényelmesebbé teszi a hajformázást. A híres Bellissima hajvasaló szuperül néz ki. A csodálatos fehér és arany színe remek összhangban van a készülék designjával.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Akasztó szíj
Lapok szélessége 28 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 170 °C
Hőmérséklet fokok száma 4
Teljesítmény 235 W

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,5 m
Szín Fehér, Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BVZmisc853
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11808
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15