Oldal frissítése

Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400

Leárazás -3 %
114 490 Ft 118 490 Ft

Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 dupla ionizáló hajszárító nagyszerű a mély hidratáláshoz, ezt az erőteljes digitális motorjával éri el a csodálatosan puha és ragyogó hajért. A hajszárító a különleges Duo Hydra Ion technológiát alkalmazza, ezáltal mélyen hidratálja a hajat és gyorsan szárítja meg azt kellemetlen gubancok és statikus hatás nélkül. A Bellissima hajszárító egyetlen másodperc alatt 50 alkalommal méri és szabályozza a hőmérsékletet, így nem használ túlzott hőt, amely károsíthatja a hajadat. 3 sebesség és 3 hőmérsékletbeállítás áll a rendelkezésedre, ezt az elkészíteni kívánt hullámoknak megfelelően választhatod ki. A készlet tartalmazza a 3 mágneses rögzítésű tartozékot is. A praktikus kozmetikai táska ideális az utazáshoz.


A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító főbb jellemzői

  • A hajszárító másodpercenként 50 alkalommal méri és szabályozza a hőmérsékletet
  • Innovatív kettős hatású ionizáló a finom és hidratált hajhoz
  • Intelligens hőszabályozás
  • Hideg és forró levegő váltakozó áramlása a kíméletes szárításért
  • Erőteljes digitális motor
  • 3 sebesség és 3 hőmérséklet
  • 3 mágneses rögzítésű tartozék 
  • Praktikus kozmetikai táskával
  • Csökkenti a statikus hatást és a haj töredezését
  • A haj nem lesz száraz, hanem ellenkezőleg, gyönyörűen puha és fényes

Bellissima 11806 különleges ionizátorral

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító a különleges Duo Hydra Ion technológiát alkalmazza. A kettős hatású ionizáló mély hidratálást és gyors hajszárítást biztosít. Készíts egyszerű, ugyanakkor gyönyörű megjelenésű frizurát az otthonod kényelmében. A hidratálás mellett az ionizáló csökkenti a statikus hatást és nagyszerű a bosszantó hajtöredezés ellen is. Ragyogó és elbűvölő megjelenésű frizurád lehet.

Hőszabályozó technológia

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító erőteljes digitális motorral érkezik intelligens hőszabályozó technológiával, amely megőrzi a hajszárító állandó hőmérsékletét. Egyetlen másodperc alatt 50 alkalommal méri és szabályozza a hőmérsékletet. A hideg és forró levegő váltakozásával védi a fejbőrt. A váltakozással nem keletkezik túlzott hő, amely egyébként károsítaná a hajszálakat. Így nemcsak megszárítja a hajat, hanem egyúttal gyönyörűen puha és ragyogó hajkoronát eredményez.

3 gomb 3 hőmérséklettel a tökéletes eredményekért

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító markolatán szabályozhatod a készülék hőmérsékletét. 3 hőmérsékletbeállítás és 3 légáramlási sebesség elérhető. A 95°C-on történő gyors hajszárítás ideális a vastag szálú és közepesen hosszú hajra. A normál, 75°C-os hajszárítás ideális minden hajtípusra. Amennyiben vékony szálú hajtípussal rendelkezel, a kíméletes, 55°C-os hajszárítást ajánljuk számodra.

3 praktikus, mágneses rögzítésű kiegészítő

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító készletében 3 mágneses rögzítésű kiegészítő található, ezek segítenek a kifogástalan végeredmény elérésében. Az egyik a szűkítőfej a gyors hajszárításhoz, a másik a szűkítőfej a frizura kialakításához, a harmadik pedig a professzionális diffúzor a hullámok és loknik kialakításához.

Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító kozmetikai táskával

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárítót bárhová magaddal viheted a praktikus kozmetikai táskában, ennek hála a hajszárító mindig biztonságban és kéznél lesz.

Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító könnyű használattal

A Bellissima 11806 MY PRO Hydra Sonic P6 4400 hajszárító használata gyerekjáték. A 2,2 méteres forgókábellel egyszerűen kezelhető. A hajszárító használata előtt egy törölközővel itasd fel a hajadból a benne maradt vizet. Fésülködj meg, majd szárítsd meg a hajadat körülbelül 20 cm-es távolságból. Ügyelj a szűrő tisztaságának megőrzésére, mivel ezzel jelentős mértékben meghosszabbíthatod a hajszárító élettartamát. Az így kapott végeredmény pedig dús és egészséges hajkorona.


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Utazó szett, Professzionális

Kiegészítők

Tartozékok Tok, Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  BELFV068
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11806
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10