Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100

5 1 értékelés
25 790 Ft

Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100

Akár bulizáshoz, ünnepléshez vagy egyszerűen csak a városba készülődsz, a Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 hajformázó segítségével tökéletes frizurát készíthetsz minden alkalomra. A kétoldalas forgórendszer és a különleges formájú puha sörték gondoskodnak a kifogástalan végeredményekről és a természetes hullámokról. A készülék forgásának irányát kényelmesen szabályozhatod a markolaton található nyilakkal. A légáramlás sebességét ugyanilyen komfortosan állíthatod be két különböző hőmérsékletre. A kerámia bevonat segít megvédeni a hajat, mivel egyenletesen oszlatja el a hőt. A praktikus, 1,8 méteres forgó tápkábel megkönnyíti a Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 készülék használatát. A készletben található még egy praktikus tok is a tároláshoz.



A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 forgó hajformázó főbb jellemzői

  • Forró levegős hajformázó a természetes hullámokért
  • Kétoldalas forgórendszer
  • Puha sörték különleges formával a tökéletes eredmény érdekében
  • A forgatásirányt a markolaton található nyilakkal szabályozhatod
  • A légáramlást 2 hőmérsékletre állíthatod be
  • A kerámia bevonat segít megvédeni a hajat
  • Praktikus 1,8 méteres forgókábel a könnyű használathoz
  • Hasznos tok a hajformázó tárolásához
  • A hajformázó ideális az egyenes, hullámos és közepesen hosszú hajhoz egyaránt
  • Száraz hajra is használható

Forró levegős hajsütővas a természetes hullámokért

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 forgó hajformázó nagyszerű segítség minden olyan hölgy számára, aki szeretné saját magának megcsinálni a frizuráját. Amennyiben lenyűgözően könnyed és természetes hullámokra vágysz, úgy a Bellissima forró levegős hajformázót Neked találták ki! Készítsd el a tökéletes frizurát az otthonod kényelméből.

Bellissima hajformázó különleges forgórendszerrel

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 hajformázó különleges formájú puha sörtéket és kétirányú forgást alkalmaz a páratlan végeredmények eléréséhez. A forgással a hajat kifelé és befelé is begöndörítheted. A hőmérsékletszintet kényelmesen beállíthatod a két elérhető hőfokra a túlzott hő megelőzése érdekében. Az 1-es szint különösen alkalmas a vékonyszálú hajhoz. A hajformázó olyan prémium minőségű kerámia bevonattal készült, amely gyengéd a hajjal és védi a hajat a sérüléstől. Egyenletesen oszlatja el a hőt, amely jelentős mértékben csökkenti a hajszálak kellemetlen töredezését.

Készíts tökéletes frizurát bármilyen alkalomra

Az állítható légáramlású forró levegőnek és a puha sörték automatikus forgásának hála olyan ellenállhatatlan és természetes hullámokat kreálhatsz, amelyeket mindenki megirigyel. A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 hajformázó a Te felszerelésedből sem hiányozhat. Az 1,8 méteres praktikus forgókábellel még könnyebb a hajformázó használata.

Bellissima 11747 hajsütővas kettős forgással

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 hajformázó kétirányú forgást alkalmaz a frizura könnyű kialakításához. Ezt a kétirányú forgást a markolaton található nyilak segítségével állíthatod be, így egyszerűen kialakíthatod a kívánt frizurát.

Praktikus utazótok

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 csomagolásában található egy praktikus stílusos tartó is, ennek hála a hajformázót bárhová magaddal viheted. Mindig készen állsz majd az eseményekre!

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 használata könnyű

A Bellissima 11747 MY PRO Miracle Wave GH19 1100 hajformázó ideális az egyenes, hullámos és közepesen hosszú hajra. Ne használd a készüléket rövid, nagyon hosszú, nagyon vékony szálú vagy nagyon göndör hajtípusokon. A készülék használata gyerekjáték. Hajmosás után egy törölközővel itasd fel a nedvességet a hajadból, hogy ne maradjon benne felesleges víz. A hajformázót száraz hajon is használhatod. Vegyél egy közepesen széles tincset és tartsd olyan szögben, hogy a hajadat a hajtövektől fel tudd tekerni. Nyomd meg a forgógombot a kívánt irányban és csúsztasd a készüléket a hajvégekig, miközben feltekered a tincset. Ezt követően ismételd meg a folyamatot mindegyik hajtincseden legalább 2-3 alkalommal. Miután elkészítetted a hullámokat, hagyd kihűlni a tincseket, majd az ujjaiddal szedd szét őket a természetes hatás eléréséhez. A még szebb frizura érdekében használj fixáló spray-t, amely rögzíti az elkészült frizurát, hogy az a lehető legtovább tartson.


Paraméterek

Típus

Típus Forgófejes

Funkciók

Funkciók Kétirányú forgás, Szárítás, Göndörítés, Hőmérséklet szabályozás, Légáramlás szabályozás

Tulajdonságok

Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 2
Tartozékok Formázó kefe, Forrólevegős hajformázó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 9 cm
Magasság 30 cm
Mélység 4 cm
Tömeg 0,5 kg
Kód:  BELKU474
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11747
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20