Oldal frissítése

Bellissima 11728 My Pro P3 3400

3,0 3 értékelés
27 790 Ft

Bellissima 11728 My Pro P3 3400

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A közkedvelt Bellissima gyártó által készített hajszárító remek választás, hogy ezt megvalósítsd. A hajszárítás többé már nem veszi igénybe a hajat. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 2400 W. 4 sebességfokozat közül választhatsz, és 4 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor garantálja az egyenletes levegőeloszlást. A hajad olyan lesz, mintha hagytad volna magától megszáradni, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és tökéletes hajkoronád lesz. Az ötletes kialakítású styling szűkítő nagy sebességű légáramlást biztosít, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító Bellissima 11728 My Pro P3 3400 Csomagolás/doboz
Hajszárító Bellissima 11728 My Pro P3 3400 Oldalnézet

A neves Bellissima 11728 My Pro P3 3400 hajszárító fontosabb előnyei

  • A közismert Bellissima hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátornak köszönhetően a hajad tökéletesen néz majd ki
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 4 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A hideg levegőáramlás kiválasztása nagyszerű megoldás a frizura végső formázásához
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • Színe: fekete

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A közkedvelt Bellissima hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A közismert Bellissima hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat.

Hajszárító Bellissima 11728 My Pro P3 3400 Tartozékok

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 4
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  BELFV783
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11728
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10