Oldal frissítése

WHIRLPOOL beépíthető hűtő

Whirlpool beépíthető hűtő

Fedezd fel a modern Whirlpool beépíthető hűtő világát!

Ismerd meg a Whirlpool beépíthető hűtőszekrény előnyeit, amelyek közé a számos innovatív technológia is beletartozik. A Whirlpool beépíthető hűtő egyszerre elegáns és funkcionális, így minden konyhába tökéletesen beleillik. A hűtőben tárolt étel mindig friss marad a FreshControl technológiának köszönhetően, amely többszörösen meghosszabbítja az eltarthatósági időt. Az AntiBacterial szűrő mindig higiénikus és friss környezetet tart fenn a hűtőben.

Whirlpool hűtő beépíthető

Whirlpool beépíthető hűtő 6. érzék funkcióval

A Whirlpool beépíthető hűtő 6. érzék technológiája egy innovatív funkció, amely okos megoldást jelent a te otthonodba is. A hűtő belsejében intelligens érzékelők vezérlik a működést. A hűtőszekrény és a fagyasztó belső hőmérsékletét folyamatosan ellenőrzi, és összehasonlítja az előre beállított értékekkel. A légáramlást és a ventilátorokat is hatékonyan tudja szabályozni, mivel az érzékelők a kompresszor működését is vezérlik. A Whirlpool beépíthető hűtő modern megoldás bármely konyhába.

Whirlpool beépíthető hűtő

Abszolút csendes működés

Némely Whirlpool beépíthető hűtő ZenInventer technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kompresszor a lehető leghalkabban működjön. Az inverteres kompresszor nagyon alacsony fordulatszámon, a lehető legalacsonyabb zajszint mellett képes működni, és megakadályozza a hőmérséklet-ingadozást. A Whirlpool beépíthető hűtőszekrény ezen funkciója ideális feltételeket biztosít az ételek tökéletes tárolásához.


Paraméterek módosítása
19 termék
Whirlpool SBS200 - Vízszűrő
Whirlpool SBS200
1,0
18 890 Ft
Felbontott raktáron
Vízszűrő -

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05