Oldal frissítése

WELEDA Citrus hidratáló testápoló 200 ml

4,8 5 értékelés
4 790 Ft

WELEDA Citrus hidratáló testápoló 200 ml

A WELEDA Citrus hidratáló testápoló lehűti, revitalizálja és intenzíven hidratálja a bőrt. Értékes összetételével, amely organikus minőségű aloe vera-t, kókuszdió- és szezám-olajat tartalmaznak, a bőr bársonyosan puha és lágy lesz minden érintésre. A napfényben érlelt citrom aromája frissességet és revitalizációt nyújt a bőrnek, és relaxációt a léleknek. A citrom frissíti a bőrt, miközben szabályozza a hidratációt. A testápoló tiszta természetes szezámot és kókuszdió-olajat tartalmaz, amelyet napon érlelt növényekből nyernek, tele vannak energiával és aktív összetevőkkel. A hatóanyagok gazdag összetételének köszönhetően a bőrt kisimítja, erősíti és mélyen hidratálja. A kellemes citrus illat, amely a használat után is a bőrödön marad, nagyon frissítő. A krém kellemesen lehűt, frissítő hatásait különösen nyáron fogod nagyra értékelni.

Főbb jellemzők

  • Kiszerelés 200 ml
  • Hűsíti, újjáéleszti és intenzíven hidratálja a bőrt
  • 100%-ban természetes összetétel
  • NATRUE tanúsítvány

A természetes, szép, erős és rugalmas bőr érdekében legalább napi egyszer használd. A testápolót dermatológiailag tesztelték, kellemesen kenhető állagú, és jól felszívódik. A kényelmed érdekében ez a testápoló adagolópumpával van felszerelve. Kényeztesd magad a gyönyörű, friss és tökéletesen hidratált bőr élményével, a korai bőröregedés jelei nélkül!

Hatóanyagok

  • Kókuszdióolaj - elősegíti a bőr regenerálódását
  • Szezám olaj - táplálja a bőrt, és serkenti a sejtek megújulását
  • Citromkivonatok - frissíti a bőrt és szabályozza hidratációját

Használat

Használat előtt először fordítsd fejjel lefelé a palackot ,és rázd fel. Kissé billentsd meg és pattintsd le a kupakot. Minden reggel és este, vagy szükség szerint, óvatosan a bőrbe masszírozva alkalmazandó.

Összetétel

víz, szezám olaj, alkohol, kókuszdióolaj, glicerin, Aloe Vera juice, nem szappanosítható olívaolaj, parfüm, shea vaj, gliceril-sztearát-citrát, gliceril-sztearát SE, magnézium-alumínium-szilikát, xantángumi, karragenán, limonén, geraniol, citrál, kumarin

NATRUE tanúsítvány

Ezt a terméket a NATRUE, a brüsszeli székhelyű nemzetközi nonprofit szervezet tanúsítványával látták el. Ennek fő célja a természetes kozmetikumok és a bio kozmetikumok gyártói felé támasztott magas követelményeinek fenntartása és garantálása, valamint a fogyasztók átlátható tájékoztatása a természetes termékek összetételéről.A NATRUE minősítés garantálja, hogy a termék megfelel a természetes kozmetikumok legszigorúbb kritériumainak.

A minősítés megszerzésének kritériumai

  • Minden összetevő természetes vagy akár bio minőségű is
  • A természetes nyersanyagokat csak jóváhagyott gyártási folyamatok során dolgozzák fel
  • A gyártó eljárásai környezetbarátak
  • A termék nem tartalmaz szintetikus parfümöt vagy színezéket
  • Nem tartalmaz továbbá kőolajat, szilikonolajokat és ezek származékait
  • Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket (az EU előírásainak megfelelően)
  • A növényi eredetű nyersanyagokat és termékeket nem tették ki sugárzásnak
  • A készítményt nem vizsgálták állatokon

Összetétel

VÍZ (AQUA), ALOE VERA LEVÉLLÉ, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLICERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL, GLICERIN-SZTEARÁT-CITRÁT, BETAINE, COCOS NUCIFERA (KÓKUSZDIÓ) OLAJ, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ, CARRAGEENAN, GUM XANTHAN, TENGERI SÓ (MARIS SAL), TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ILLAT (PARFÜM), LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, COUMARIN

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hatás

Hatás Hidratáló

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSTE0253
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638088565
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05