Oldal frissítése

STR8

STR8

STR8 férfi illatok és kozmetikumok: Go for Great

A STR8 márka a férfi illatok és kozmetikumok egyik legendás gyártója. Története, amely tele van időtlenséggel, igazsággal és valóra vált álmokkal, sok generációt köt össze világszerte. A STR8 komplett termékcsaládokat kínál az eau de toilette-től az aftershave-en át a testpermetig. A klasszikusok közé tartozik a STR8 Original vagy a STR8 Ahead kollekció. Az összetéveszthetetlen bádogdobozban lévő termékek elegáns designját az autóipar ihlette, és elsősorban az ambiciózus és bátor férfiakat szólítja meg. A márka nagykövete az NBA-sztár Giannis Antetokounmpo - egy olyan játékos, aki eltökélten törekszik arra, hogy a legjobbat érje el az életben. Röviden: Go for Great.

STR8 illatok

Fedezd fel a STR8 klasszikus és új, különböző életstílusokhoz illő illatait

A gyümölcsös és fűszeres jegyekkel rendelkező STR8 illatkollekció minden helyzetben támogatja viselőjét. Felidézi azokat a pillanatokat, amikor csak magadra számíthattál, és hősökké teszi a férfiakat. Aknázd ki az élet nyújtotta lehetőségeket teljes mértékben a STR8 Live true sorozat frissítő illatával, és ne hagyd, hogy a szabályok korlátok közé szorítsanak. Hívd fel magadra a figyelmet a STR8 Red Code illatával, amelyet egy csipetnyi gyümölcs és ámbra tesz teljessé. A mindennapok hősei számára pedig ott van a kardamom, a vanília és a cédrusfa ellenállhatatlan kombinációja a STR8 Hero kollekcióban.

Friss illatú STR8 dezodorok és izzadásgátlók

A STR8 márka alatt az egyedülálló Performance izzadásgátlók legújabb termékcsaládját is megtalálhatod. A mindennapok kihívásaival izzadás nélkül fogsz megbirkózni. A forró nyári napokon vagy a nagyobb igénybevételt jelentő sportteljesítményhez a STR8 Heat Resist kollekció ideális spray, roll-on vagy stift formájában. Olyan terméket keresel, amely extrém fizikai vagy szellemi megterhelés esetén is hatékony? Próbáld ki a STR8 Protect Extreme termékeket, amelyek akár 72 órán keresztül is védelmet nyújtanak.

STR8 dezodorok és izzadásgátlók
Zuhanyzselék STR8

STR8 tusfürdők a teljeskörű testápolásért

A STR8 Performance termékcsaládot kiegészítő 3 az 1-ben tusfürdők az arc mélytisztításáról gondoskodnak, valamint ápolják az egész testet és a hajat. Minden STR8 tusfürdő saját, egyedi összetevőkkel büszkélkedhet, és akár 12 órán át tartó szagtalanító erővel rendelkezik. Az All Sports változat kenderkivonatot tartalmaz az izmok megerőltetés utáni ellazításáért. A száraz bőrről pedig a hidratálást biztosító STR8 Hydra Boost hialuronsavas tusfürdő gondoskodik.

Paraméterek módosítása
52 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10