Oldal frissítése

SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml

4,4 12 értékelés
Szuper ár
1 590 Ft

SEBAMED Roll-On Balzsam férfiaknak 50 ml

Szeretné végre megtalálni azt a férfiak számára készült hatásos dezodort, amely megszünteti az izzadás okozta kellemetlen szagokat? Akkor jó helyen jár! Ha különösen egy olyan dezodort keres, amely alkohol- és alumíniumsó-mentes, ezt a terméket éppen Önnek tervezték. Ez a hatásos dezodor innovatív megoldásokat nyújt. Gátolja a kellemetlen szagokat okozó baktérium elszaporodását, így biztosítva hónaljának kiváló ápolását. A termék finom összetételének köszönhetően bortoválkozás után azonnal használható. A dezodor biztosítja az egész napos frissességet. 5,5-ös pH értékével segíti a bőr természetes védőrétegének visszaállítását, így garantálja a természetes, egészséges bőrt. Ez az egyedülálló termék nem tartalmaz alkoholt és alumíniumsót, illetve különösen alkalmas az érzékeny bőrre. Élvezze a zavartalan illatot, amelyet ez a klinikailag tesztelt dezodor nyújt.

Miért ezt válassza?

  • Alkoholmentes, alumíniumsó és tartósítószer hozzáadás nélkül
  • Megbízható védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen
  • Illat, mely egész napon át kitart
  • Űrtartalom: 50 ml
  • Elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat
  • Segít visszaállítani a bőr védőrétegét

Összetétel

Az összes sebamed termék összetételét rendszeresen kiigazítják a legújabb tudományos eredmények alapján. A feltüntetett összetétel a gyártás jelenlegi állapotának felel meg, és eltérhet a csomagoláson feltüntetett összetételtől.

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Nyugtató
Specifikáció Alkoholmentes, Parabénmentes
További tulajdonságok Alumínium mentes

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Aromás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Az összes sebamed termék összetételét rendszeresen kiigazítják a legújabb tudományos eredmények alapján. A feltüntetett összetétel a gyártás jelenlegi állapotának felel meg, és eltérhet a csomagoláson feltüntetett összetételtől. '>
Kód:  DKO132
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4103040158819
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15