Oldal frissítése

Rexona Invisible Aqua Izzadásgátló spray 150 ml

4,8 97 értékelés
1 490 Ft

Rexona Invisible Aqua Izzadásgátló spray 150 ml

Rendkívül hatékony izzadásgátló - ez a Rexona Invisible Aqua! Teljes védelmet nyújt akár 48 órán át az izzadság és kellemetlen szagok ellen. Köszönhetően a különleges technológiájának, nem színezi el a ruhákat, nem hagy fehéres foltot azokon. Gyengéd a bőrhöz, és hihetetlen friss illatot biztosít. Továbbá, köszönhetően a szabadalmaztatott "Motionsense" technológiájának, felismeri mennyire vagyunk aktívak, így aszerint véd a kellemetlen testszagok ellen.

A Rexona Invisible Aqua nem hagy cserben!

  • Kiemelkedő hatékonyság a testszagok ellen akár 48 órán át!
  • Minimalizálja a ruhákon jelentkező elszíneződéseket
  • Nagyon gyengéd a hónaljhoz
  • A Motionsense technológiának köszönhetően az aktivitásodhoz igazódóan véd
  • Friss, kellemes illat
  • Alkoholmentes összetevők
  • Anatómiailag formált kényelmes alkalmazást biztosít

"Motionsense" technológia!

A Rexona Invisible Aqua női dezodor szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően tudja milyen aktivitást végzel. Az egyedi mikrokapszulák felelnek a kellemetlen testszagok ellen, amelyek aktivitásodnak megfelelően aktiválódnak. Ezek a mikrokapszulák akkor lépnek életbe, amikor az izzadás elkezdődik, így megelőzi annak kialakulását. 

Alkalmazása:

Használd naponta a kellemetlen izzadság ellen. Ha úgy érzed csökken a hatása, hazsnáld újra a teljes védelem érdekében. Alkalmas minden bőrtípusra!
 

Összetevők:
Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, ciklopentasziloxán, PPG-14 butil-éter, Parfüm, Disteardimonium hektorit, BHT-t, propilén-karbonát, kapril / kaprinsav-trigliceridet, zselatin keresztpolimer, cellulózgumi, nátrium-benzoát, hidratált szilícium-dioxid, víz, nátrium-keményítő octenylsuccinate, maltodextrin, hidrolizált kukoricakeményítőt, szilícium-dioxid, BHT-t, propilén-karbonát, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, Citronellaolaj, geraniol, Hexil-fahéjaldehid, Hydroxycitronellal, limonén, Linalool

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Virágos

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  DEO033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561316965
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05