Oldal frissítése

Puma PU103461002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Puma PU103461002

Puma PU103461002 férfi karóra egyesíti a magas funkcionalitás és precíz kivitelezés. Hodinky jsou bezpečně uloženy v ocelovém pouzdru kulatého tvaru se zaručenou vodotěsností 10 ATM. Ez a szint a vízszigetelés alkalmas, különösen azok számára, akik szeretnék használni az óra úszás vagy búvárkodás. Nem fájt, fröccsenő víz, zuhanyozás vagy kézmosás. 

5 ok, hogy vásárolni órák Puma

  • vízálló 10 ATM
  • nagy tárcsa
  • minőségű design
  • megbízható precíziós kvarc szerkezet
  • kényelmes heveder

Az óra lesz viszont, hogy megbízhatóan tartsa az acél szíj standard csattal. Kerek tárcsa borított ásványi üveg. Erőt az óramű Quartz óraszerkezet akkumulátor és kezek vannak ellátva lumineszcencia. Kényeztesse magát a kényelem és a megbízhatóság az órák Puma! 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO8111
Termékszám:  4891945171100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15