Oldal frissítése

PROTEX

Protex

Protex: Védelmet nyújt a baktériumok ellen

A Protex márka története az 1970-es évekig nyúlik vissza. Már az elejétől kezdve a családtagok mindennapos védelme volt a hivatása. Folyékony és klasszikus szappanokat gyárt, melyek összetétele segít a baktériumok elleni harcban, segítségükkel tisztítás után a kéz természetesen hidratált marad. A Protex a gyártás során gondol a környezetre is. Magas minőségű természetes alapanyagokat használ, a szappanokat pedig újrahasznosítható flakonokba tölti. Minden termék dermatológiailag tesztelt és jelenleg a világ több, mint 120 országában értékesítik őket.

Protex folyékony szappan

Protex folyékony szappan - hatékony gondoskodás a kézről

A Protex folyékony szappan természetes védelmet nyújt a baktériumok és a vírusok ellen. Tejsavat és glicerint tartalmaz, emellett hidegen sajtolt lenmagolajjal gazdagított, amely nagyon kíméletes a bőrrel szemben. Emellett a teljes összetétel 97%-ban biológiailag lebomló. A Protex folyékony szappan praktikus pumpás adagolóval ellátott, melynek eltávolítása után a flakon teljes mértékben újrahasznosítható.

Utántöltők – Protex szappanok kedvezményes kiszerelésben

A Protex szappanok kaphatóak kedvezményes, 700 ml-es kiszerelésben is. Ideális kiegészítők a dekoratív adagolókhoz. Ugyanakkor a 300 ml-es pumpás adagoló is feltölthető vele, amelyben előzőleg Protex szappant vásároltál. Frissítő, krémes és még nagyobb védelmet nyújtó változatban készül, a flakonja pedig 100%-ban újrahasznosítható.

Protex szappan - utántöltő kiszerelések
Protex klasszikus antibakteriális szappan

Protex klasszikus szappan – a tökéletes tisztaság érzéséért

A klasszikus, antibakteriális Protex szappan aktiválja a szervezet természetes védekezőképességét. Behatol a bőrbe és belülről erősíti meg azt, ennek köszönhetően természetes módon véd meg a baktériumoktól és vírusoktól. A lenmagolajjal gazdagított összetétele gyengéd, és 98%-ban biológiailag lebomló. A klasszikus Protex szappan kellemes frissesség-érzést hagy maga után, és kedvezményes, 6 darabos csomagolásban is kapható.

Paraméterek módosítása
14 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15