Oldal frissítése

PRADA Luna Rossa Carbon EdT 50 ml

5 5 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
29 990 Ft

PRADA Luna Rossa Carbon EdT 50 ml

Ha szívesen választod a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű PRADA eau de toilette. A lehengerlő PRADA férfi eau de toilette a nap bármely szakában önbizalmat ad. Meghatározó illata aromás, amelyért a meglehetősen aktív egyének fognak rajongani, akik gyakran fejest ugranak a kalandokba a maximális frissesség csodálatos érzésével. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó PRADA eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette PRADA Luna Rossa Carbon EdT 50 ml ...

A minőségi PRADA Luna Rossa Carbon EdT 50 ml lényeges paraméterei

  • A felkapott PRADA eau de Toilette kellemes férfi illatjegyeket foglal magába
  • Az illat alapját adja a domináns aromás illatjegyek kombinációja
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű PRADA eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Űrtartalma: 50 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A felkapott PRADA eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Dobd fel a napodat és változtass egy pillanatot felejthetetlen élménnyé a népszerű PRADA eau de toliette illatával. Az uralkodó aromás elsődleges illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Származási helye Olaszország. Az itt előállított PRADA eau de toilette érzéki és magával ragadó tónusaival hódít. Az üveg űrtartalma 50 ml. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2). '>
Kód:  KPFC1372
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8435137759811

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15