Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PALMOLIVE

Palmolive

Palmolive: A természet ihlette

A Palmolive szappanok, tusfürdők és egyéb tisztálkodási szerek a minőség és a gyengéd ápolás szimbólumai. A márka története 1864-ben kezdődött Wisconsinban, az Egyesült Államokban. Az alapító B. J. Johnson itt nyitott egy gyárat, ahol egyedi szappanokat készített olíva- és pálmaolajból. A Palmolive termékek hamarosan nagyon népszerűvé váltak, és ma már az egész világon ismertek.

Palmolive tusfürdő

Tusfürdők

A Palmolive tusfürdők a bőrödet és az érzékeidet is megörvendeztetik. A természetes összetevők kombinációja egyedülálló élménnyé varázsolja a mindennapos zuhanyzást. Minden tusfürdő le fog nyűgözni egyedi illatával, és összetételének köszönhetően maximálisan kényezteti a bőrödet. A márka elkötelezett a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett, ezért a tusfürdők 95%-ban biológiailag lebomló, mikroműanyagot nem tartalmazó formulával büszkélkednek. A 100%-ban újrahasznosított műanyag flakon újrahasznosítható.

Szappanok és habfürdők

A Palmolive folyékony szappanok minden helyzetre és bőrtípusra kínálnak megoldást. A széles választékban megtalálhatóak a Magic Softness kézmosó habok, a klasszikus Naturals szappanok, a különleges konyhai szappanok és a Pure & Delight vegán szappanok. Újdonság a természetes antibakteriális összetevőt tartalmazó Palmolive Hygiene+ Family folyékony szappan, amelyet propolisz kivonattal dúsítottak. A gyengéd formula hidratáló összetevőkkel higiénikusan tisztává teszi és védi a kezed.

Palmolive szappan és habfürdő
Palmolive férfi tusfürdők

Férfi tusfürdők

Érezd a természet frissességét a Palmolive For Men tusfürdőkkel. A férfi tusfürdőket a természet ihlette, és 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaznak a frissítő zuhanyzásért. A 3 az 1-ben tusfürdő termékcsalád segítségével megtisztíthatod az egész tested, az arcod és a hajad is, így nem kell több termékkel bajlódnod. Mindegyik bőrgyógyászatilag tesztelt, semleges pH-értékű, így kíméletes a bőrhöz.

Paraméterek módosítása
51 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10