Oldal frissítése

NIVEA Men Sport 3× 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Sport 3× 150 ml

A NIVEA MEN Sport dezodor olyan kozmetikai termék, amely megbízhatóan megvédi a férfiakat az izzadságtól sportolás közben és utána is, akár 48 órán keresztül. Ez az egyedülálló dezodor szokatlanul hosszú távú védelmet nyújt az izzadás ellen. A készítmény ásványi anyagok komplexét tartalmazza, alkoholt és színezékeket nem tartalmaz. Az élénkítő és friss illat a végtelen frissesség és energikusság érzését biztosítja!

A Nivea már évek óta egyet jelent a minőséggel, a finomsággal és a stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea folyamatos kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló, innovatív termékeket kínál. Ez a márka élvezi az ügyfelek bizalmát az egész világon!

Minden modern ember gondoskodik mindennapi higiéniájáról, amely magában foglalja a dezodor használatát is. Most már arra is van lehetőség, hogy a fokozottan verejtékező férfiak is hosszú ideig frissek maradjanak. Ez a dezodor jó társad lesz, különösen fizikai vagy szellemi nyomás idején, mindig helytáll, ha  szükség van rá. Egyszerűen és gyorsan megvéd az izzadságtól, használatával egész nap tisztának és frissnek érezheted magad. Élvezd a kellemes tisztaság érzését 48 órán keresztül!
Hatóanyagok:
Az ásványi anyagok komplexe felfrissíti a bőrt, és tartós védelmet nyújt a testszagok ellen.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Alkalmazd a tiszta bőrre, amikor csak szükséged van rá.
Kiszerelés:
3 × 150 ml
Összetétel:
Bután, izobután, propán, ciklometikon, alumínium-klór-hidrát, izopropil-palmitát, magnézium-alumínium-szilikát, Persea gratissima olaj, oktildodekanol, Disteardimonium hektorit, Dimetikon, Propilén-karbonát, Dimetikonikon, Geraniol, Limonén, Parfüm

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló
Kód:  KDR068s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15