Oldal frissítése

NIVEA MEN Cool Kick 50 ml

4,8 105 értékelés
1 790 Ft

NIVEA MEN Cool Kick 50 ml

A NIVEA FOR MEN Cool Kick golyós dezodor olyan kozmetikai termék, amely megbízhatóan véd az izzadás ellen akár 48 órán át. Az egyedülálló dezodor hűsítő hatásával egész nap a frissesség érzését nyújtja. A termék nem tartalmaz sem alkoholt, sem színezékeket. A jéghideg hűsítő hullám a frissesség érzését hagyja maga után, és feltölt energiával!

A Nivea évek óta egyet jelent a kiváló minőséggel, különlegességgel és stílusossággal. A világ vezető kozmetikai vállalatainak egyikeként a Nivea folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlók visszajelzéseit és egyedülálló, innovatív termékeket nyújt számukra. A márka a világ minden táján a vásárlók bizalmát élvezi!

Minden modern ember odafigyel a mindennapos higiéniájára, amely magába foglalja a dezodor használatát is. Most pedig megvan rá a lehetőségük, hogy az egész napos izzadás után is kellemes, férfias illatuk legyen. A dezodor a segítségedre lesz a kemény fizikai munka során, vagy ha stresszes helyzetet kell átélned, és bármikor, amikor szükséged van rá. A dezodor gyors és könnyed védelmet nyújt az izzadás ellen, így egész nap tisztának és frissnek érezheted magad. Kényeztesd magad a jegesen frissítő tisztaság kellemes érzésével akár 48 órán át!
Bőrtípus:Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
A terméket vidd fel tiszta bőrödre, amikor szükséges.
Tartalma:
50 ml
Összetevők:
Water, Alcohol denat., Aluminum Chlorohydrate, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Octyldodecanol, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Geraniol

 

 

 

 

 

 

 

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KDR071
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  42241980
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20