Oldal frissítése

MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MONTBLANC Explorer EdP Set 182ml

A MONT BLANC Explorer EdP szett egy egyedülálló, mély illat a kalandvágyóknak. A férfiaknak készült Eau de Parfum MONT BLANC Explorer EdP-vel a kalandok nem ismernek határokat. Azoknak a férfiaknak áll jól, akik folyamatosan új lehetőségeket fedeznek fel, és nem rettennek meg a nehéz kihívásoktól. A MONT BLANC Explorer EdP egyedülálló illatával végtelen energiát ad. Az eau de parfüm mellett az ajándékcsomag tartalmaz egy dezodort is ugyanebből a termékcsaládból. A MONTBLANC dezodornak köszönhetően elkerülhetők a kellemetlen izzadtságszagok a dolgos napokon vagy sportolás közben. A MONTBLANC dezodor minden bőrtípusra alkalmas.

A MONT BLANC Explorer EdP szett legfontosabb jellemzői

  • A MONT BLANC Explorer EdP szett ideális férfiak számára
  • Illatos, fás illatú EdP
  • A MONT BLANC Explorer EdP alkalmas hétköznapi viseletre, jeles alkalmakra és partikra
  • Kalandvágyó férfiakon kiválóan érvényesül
  • A MONTBLANC szilárd dezodor megakadályozza a kellemetlen izzadtságszag kialakulását
  • Minden bőrtípusra

MONT BLANC Explorer aromás fás illatú EdP

A MONT BLANC Explorer EdP férfi eau de parfum jellegzetes, férfias illatú. Fás keverék jellemzi, szantálfa és rózsaszín bors jegyeivel. Mind hétköznapi viseletben, mind jeles partikon kiválóan használható. A MONT BLANC Explorer EdP férfi parfüm illatkompozíciója friss olasz bergamottal és érzéki zsályával nyit, amit a fűszeres rózsaszín borsillat egészít ki. A kaland az illat szívében folytatódik a Haitiról származó földes vetiverrel és az afrodiziákumot adó bőrrel. Az illat alapját az indonéziai esőerdőből származó egzotikus pacsuli, exkluzív fás Akigalawood és kakaó alkotja. A MONT BLANC Explorer EdP így egy egyedülálló, mélységgel teli illattal ragadja magával a kalandvágyó természetű férfiakat.

Milyen alkalmakra alkalmas a MONT BLANC illat?

A MONT BLANC Explorer EdP férfi eau de parfümöt aromás, fás illat jellemzi, amelyet különösen a kalandvágyó férfiak fognak értékelni. Mindennapi viseletre tervezték. De még különleges alkalmakkor sem fog szégyent hozni rád. A MONT BLANC Explorer EdP a világ legfinomabb összetevőiből készült. Fedezd fel az érintetlen vadvilágot és az emberi szívet. Az üveg becsületes európai kézműves munkával készült bőrrel díszítették. A MONT BLANC Explorer EdP 2019-ben került forgalomba.

Csomag tartalma:
EdP 100 ml, EdP 7,5 ml, dezodor 75 g

Fejjegy:zsálya, bergamott, rózsaszín bors

Szívjegy:bőr, haiti vetiver

Alapillat:pacsuli, ambroxán, akigalawood, kakaógyümölcs

Összetétel

edp: ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTIL-METOXIDIBENZOIL-METÁN,, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CITRAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CI 14700 (REV 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (SÁRGA 5)

deo stick: PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT.9 GLICERIN, NÁTRIUM-SZTEARÁT, ALCOHOL DENAT.1 POLOXAMER 407, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, KAPRILIL-GLIKOL, SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMER, FARNESOL, TETRASODIUM-EDTA, SODIUM HYDROXIDE, deo stick:8 NÁTRIUM-TIOSZULFÁT, deo stick:7 CITRONELLOL, COUMARIN, deo stick:4 deo stick:5 LINALOOL

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 182 ml
Kód:  KPFM1000
Termékszám:  3386460135528

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20