Oldal frissítése

Mizon

A Mizon koreai kozmetikumok az egész test bőrét ápolják

A Mizon egy dél-koreai kozmetikai vállalat, amely a legfejlettebb technológiákat és természetes összetevőket alkalmazó innovatív termékek gyártására specializálódott az egész test bőrének ápolása területén. Portfóliójukban a különböző bőrtípusok számára készült kozmetikai termékek széles skálája található - krémek, szérumok, tonerek, gélek, maszkok és sok más termék. Az ázsiai piac egyik legkelendőbb márkája, amelyet magas minőségéért és hatékonyságáért nagyra értékelnek. A Mizon kozmetikumok rendkívül környezetbarátok, és a gyártó nem teszteli termékeit az állatokon.

mizon snail

Mizon kozmetikumok a hidratálásért és táplálásért

A Mizon termékek széles választékát kínálja a bőr hidratálására és táplálására az egész testre kiterjedően. Ezek a kozmetikai termékek kivételesek természetes összetevőiknek köszönhetően, mint például a csigaváladék, kollagén és hialuronsav, amelyek hidratáló és regeneráló hatással rendelkeznek. A Mizon tápláló krémjei, tonikjai, szérumai és emulziói nemcsak intenzíven hidratálnak, hanem segítenek javítani a bőr rugalmasságát és megjelenését is.

Mizon fiatalító és ránccsökkentő termékek

A Mizon olyan kozmetikai termékekkel is rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni és kisimítani a finom vonalakat és ráncokat. A speciális szemkrémek pozitívan kezelik a puffadtságot, a sötét karikákat és az öregedés egyéb jeleit a szem környékén, ahol a ráncok a leggyakoribbak. A krémekben és szérumokban található antioxidánsok, vitaminok és peptidek célja a táplálékfelvétel, a regeneráció elősegítése és a bőr rugalmasságának növelése.

snail mizon
mizon maszkok

Mizon termékek tisztításra és a bőr textúrájának javítására

A Mizon tisztító tonerek, arcolajok, gélek, habok, micellás vizek és hidratáló maszkok segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és megtisztítani a pórusokat annak érdekében, hogy javítsák a bőr megjelenését és textúráját. Emellett tökéletesen eltávolítják a sminket és minden szennyeződést. A gránátalma vagy aloe vera kivonatnak köszönhetően antioxidáns hatásúak, elősegítik a regenerációt és védelmet nyújtanak a nem kívánt öregedés ellen.

Paraméterek módosítása
59 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05