Oldal frissítése

MEXX Ice Touch Man EdT 50 ml

4,7 16 értékelés
5 090 Ft

MEXX Ice Touch Man EdT 50 ml

A Mexx Ice Touch Man férfi illat a forró nyári napokon felfrissít minden modern és magabiztos férfit. A jég hűs érintése majd olvadása a bőrön felkelti érzékeit. Jeges frissesség a forró bőrön igazán felkavaró élmény. Az illat hűsítő erejét nem csak munkamegbeszéléseken élvezheti - az üdítően fás illat elkíséri Önt az esti találkozásra is álmai asszonyával. Sármját megsokszorozza ez a csodálatosan férfias illat, melynek egy nő sem tud ellenállni​!
Zöld alma és rózsaszín grapefruit friss illata a zamatos mandarin kíséretében, a szívillatban a fűszeres cédrus levél, melyet a virágzó jázmin illata enyhít. A szantálfa aromája fás jellegűvé teszi az illatot, ami együtt a borostyán és pézsma keverékével igazán kiemeli az illat frissítő hatását. A csomagolás modern dizájn, egy sarkvidéki tájat jelenít meg. Ez a luxus illat mindig a frissesség és a relaxáció érzésével ajándékozza meg és nélkülözhetetlen lesz az Ön számára.

Összetevők:
Fej: rózsaszín grapefruit leve, alma, nyírfalevél, mandarin
Szív: cédrus levél, jázmin, rózsa szára
Bázis: cédrusfa, szantálfa, borostyán, pacsuli, tonkabab, pézsma
Töltet:
50 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Cédrus, Jázmin, Musk (pézsma), Rózsa
Származási hely Hollandia

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFD894m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052825939

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15