Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MEXX Fly High Woman EdT 40 ml

5 2 értékelés
5 990 Ft

MEXX Fly High Woman EdT 40 ml

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor csak Rád vár a népszerű MEXX eau de toilette. Az elbűvölő MEXX női eau de toilette elkísér minden kihívást jelentő feladatban. A virágos jegyek elvarázsolják a férfiakat, a finom illat a nők kedvence lesz, a friss illat pedig mindenkit magával ragad. A szerelem, a vágy és a szenvedély az erős érzelmek közé tartozik, amelyek ennek az egyedülálló parfümnek az üvegéből áradnak. Az édes gyümölcsös illat a meleg, romantikus vacsorákra és a forró nyári napok melengető napsütésére emlékeztet. Sportos típusúakon kiváló, de munkahelyi viseletre is alkalmas. Nyiss a világra a megkapó MEXX eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

Eau de Toilette MEXX Fly High Woman EdT 40 ml ...

A minőségi MEXX Fly High Woman EdT 40 ml legfontosabb előnyei

  • A megnyerő MEXX eau de Toilette zamatos női illatjegyeket egyesít
  • A meghatározó illatfajta a domináns virágos tónusok keveréke
  • Az illat remekbe szabott kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös tónusok keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű MEXX eau de toilette illat, amelynek származási helye Hollandia
  • Űrtartalma: 40 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres MEXX eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű MEXX eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Származási helye Hollandia. Az itt előállított MEXX eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az üveg térfogata 40 ml. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Hollandia

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KPFC1758
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052083421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15