Oldal frissítése

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris: mert megérdemled

A L'Oréal Paris több mint 110 éve készít hatékony, minőségi és biztonságos termékeket. Különös hangsúlyt fektet a megfelelő, bőrünkre és hajunkra jótékonyan ható összetevőkre, valamint kozmetikumainak hatékonyságára és biztonságosságára. A márka nemcsak saját maga teszteli formuláit, hanem független vizsgálatokban is, így garantálva minden termék prémium minőségét. Milyen termékeket találsz a L'Oréal Parisnál?

L'Oréal Paris bőrápolás

Bőrápolás

A L'Oréal Paris évtizedek óta fejleszt olyan termékeket tudósokkal, bőrgyógyászokkal, vegyészekkel és más szakértőkkel együttműködve, amelyek a leghatékonyabb hatóanyagokat, például retinolt, hialuronsavat, niacinamidot, koffeint és antioxidáns komplexet tartalmaznak. Az alaposan tesztelt termékek minden korosztály számára kiváló ápolást nyújtanak, és a bőrre gyakorolt valódi hatásukat független tanulmányok bizonyítják.

Dekorkozmetikumok

A L'Oréal Paris dekorkozmetikumai nemcsak szépíthetnek, hanem magas minőségükkel és összetételükkel gyönyörködtethetnek is. Ugyanakkor ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy könnyen és kényelmesen használhatóak legyenek. Például a Lash Paradise termékcsalád szempillaspiráljai nagy arányban tartalmaznak természetes összetevőket, köztük illóolajokat - ezek táplálják a szempillákat, támogatva azok általános állapotát.

L'Oréal Paris dekorkozmetikumok
 L'Oréal Paris hajápolás

Hajápolási termékek

A L'Oréal Paris a legújabb technológiákkal fejleszt termékeket az egészséges, fényes és dús hajért. Az Elseve termékcsalád 100%-ban újrahasznosítható (kivéve a kupakot és a színezőanyagokat) és 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ráadásul szilikonmentes. Fedezd fel például a Hyaluron Plump termékcsaládot hialuronsavval vagy a Wonder Water kondicionálókat, amelyek speciális lamellás technológiát alkalmaznak.

Hajfestékek

A L'Oréal Paris olyan hajfestékeket fejleszt ki, amelyek kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz. Az olyan hatékony összetevők, mint a kókuszolaj, a goji kivonat és az E-vitamin minden termékcsaládban megtalálhatók. A Casting Creme Natural Gloss termékcsalád legalább 90 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, így a hajad fényes, puha és természetes színű lesz a használata után.

 L'Oréal Paris hajfestékek
 Férfi kozmetikumok L'Oréal Paris

Férfi kozmetikumok

A L'Oréal Paris portfóliójában a férfiak számára készült termékek széles választéka található. A Men Expert a hidratáló krémtől a tusfürdőn át a borotvagélig mindent kínál, amire a férfiaknak szükségük lehet. A Men Expert Barber Club termékcsaláddal még a szakállas férfiak is elégedettek lesznek!

Kínálatunkban L'Oréal Professionnel termékeket is találsz.

Paraméterek módosítása
530 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15