Oldal frissítése

Lactovit

Lactovit kozmetikumok – testápolók, tusfürdők

Lactovit: A tej legjava a bőröd ápolásához

A tej emberi bőrre gyakorolt jótékony hatásait évezredek óta hasznosítják, ezt teszik a Lactovit kozmetikumok is. A piacon elérhető többi termékkel ellentétben a Lactovit termékek a PROTEIN CALCIUM összetevőt tartalmazzák, amely fehérjékkel, vitaminokkal, kalciummal és lipidekkel látja el a bőrt. Ezen anyagoknak köszönhetően a tusfürdő és a testápoló is regenerálja, hidratálja és mélyen táplálja a bőrt. Hogy bőröd mindig fiatalos és feszes megjelenésű legyen, nem kell tejben fürödnöd - táplálásáról és revitalizációjáról a Lactovit kozmetikumok gondoskodnak.

Lactovit lactourea

A Lactovit Lactourea gondoskodik a száraz bőrről

A Lactovit Lactourea termékcsalád regeneráló testápolókat és tusfürdőket tartalmaz, amelyeket kifejezetten a száraz és nagyon száraz bőr igényeihez fejlesztettek ki. A PROTEIN CALCIUM tejkomponens mellett Lactoureu-t is tartalmaznak - ez egy egyedülálló tejsav- és tiszta karbamid-komplex, amely a bőr maximális hidratálását és megújítását biztosítja. Élvezd a puha bőr érzését a Lactovit Lactourea termékcsaládnak köszönhetően.

Lactovit tusfürdő mindennapos használatra

A Lactovitot az egész család használhatja. A tejből származó vitaminokkal, fehérjékkel és kalciummal dúsított tusfürdők hidratálják és táplálják a bőrt. A Lactovit tusfürdő típustól függetlenül ugyanolyan intenzíven gondoskodik a száraz és normál bőrről. Számos változat közül választhatsz a Tápláló és a gyümölcskivonatokkal dúsított változatok közül.

Lactovit tusfürdő
Lactovit testápoló

A Lactovit testápolók megőrzik a bőr rugalmasságát

Az évek során az emberi bőr elveszíti eredeti rugalmasságát és feszességét. Ezért a Lactovit testápolót tejből származó fehérjékkel és kalciummal készítik, amely nemcsak a felszínen táplálja a bőrt, hanem behatol a legmélyebb rétegekbe is. Az eredmény feszes és fiatalos, ellenállhatatlanul sima tapintású bőr. Ezenkívül a Lactovit testápoló könnyen használható a pumpás kiszerelésnek köszönhetően és könnyen felszívódik.

Paraméterek módosítása
28 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05