Oldal frissítése

INDULONA

Indulona - több mint 70 év elégedettség

Az Indulona kozmetikumok a szlovákiai Hlohovecből származnak, ahol 1948 óta gyártják őket. A vállalatot neves bőrgyógyászok csapata hozta létre, melynek köszönhetően az Indulona krémek ideális összetételűek, és alkalmasak mindenre kiterjedő intenzív bőrápoláshoz. Ha a gyakori mosástól vagy az időjárás változásától kiszárad a kezed, ápolásra szorul. A hagyományos formula ezért magas arányban tartalmaz vazelint és gyógyszerészeti minőségű vizet. Az Indulona könnyen felszívódik, továbbá allergén- és tartósítószermentes formulával büszkélkedhet.

Indulona

Indulona kézkrémek

Az Indulona kézkrémeket az egész család használhatja, mivel minden bőrtípushoz alkalmasak. Megvédhetik a kezet a kiszáradástól, és természetes rugalmasságot adnak a bőrnek. A mindennapi használatra a kék Indulona Original a legkeresettebb termék. Extrém megterhelés esetén pedig a piros Indulona felelős az extra védelemért. De a kezed bőrét az Indulona körömvirágos, mentás vagy kamillás krémekkel is kényeztetheted. A repedezett bőr fájdalmait az Indulona Profi segítségével enyhítheted.

Indulona lábkrémek

Az bőr ápolása során az Indulona nem feledkezik meg a lábakról sem, amelyek ugyanolyan nagyfokú stressznek vannak kitéve, mint a kezek. Problémáid vannak a lábadon lévő bőrrel? A lábkrém hidratálja és táplálja, rendszeres használata pedug puhítja a bőrt, segít regenerálódni és megvédi azt a további kiszáradástól. Sűrű állagának és gazdag textúrájának köszönhetően az Indulona krémek könnyen kezelhetők és parabénmentesek is.

Indulona lábakra
Indulona testápoló

Indulona testápolók és krémek

Az Indulona testápoló krémek egyedülálló összetételüknek köszönhetően mindenre kiterjedő ápolást biztosítanak az egész test bőrének. A hagyományos termékekhez képest kisebb arányban tartalmaznak vizet, így intenzívebb táplálást biztosítanak. Sűrűbb állaguk ellenére mégis jól kenhetőek, gyorsan felszívódnak és nem hagynak zsíros réteget a bőrön. Élvezd a hosszan tartó hidratálást és puhaságot az egész testeden az Indulona testápolóval.

Paraméterek módosítása
34 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10