Oldal frissítése

Swarovski Elements 35026.1 (925/1000, 4,8 g), méret 54

4,0 1 értékelés
Változat
Gyűrűméret
54
25 190 Ft

Swarovski Elements 35026.1 (925/1000, 4,8 g), méret 54

A finom ékszer olyan csábító szépségek számára készült, akik az eredetiséget kedvelik. A gyönyörű gyűrűt olyan hölgyeknek készítették, akik az egyedi stílust kedvelik megjelenésükben is.  A gyűrű díszdobozba csomagolva érkezik, melyben még inkább kiemelkedik ragyogó szépsége. Ajándékozz gyönyörű ékszert, amely kihangsúlyozza a kifinomultságot és kiemeli a temészetes szépséget!

Az ezüstöt gyakran használják az ékszeriparban, különösen a rendkívül kedvező tulajdonságai miatt. Az egyszerű szépség és megfizethetőség érdekében az ezüst az összes korosztály egyik legnépszerűbb divatkelléke. Az elegáns gyűrű eredeti, különböző, de főként rózsaszínű kristályokkal díszített. A világhírű Swarovski Elements kollekció darabja, mely Ausztriából származik. A gyűrű felülete ródium bevonatú, mely antiallergén hatással bír, így nem okoz allergiás reakciókat, valamint nem oxidálódik, így az ékszerek nem feketednek meg még hosszú viselést követően sem.  Az egyedi készítési technológia javítja a gyűrű ellenállását és ragyogását, és első pillantásra az ékszer megkülönböztethetetlen a fehér aranytól. Díszítsd ujjad egy gyönyörű ékszerrel, amely első pillantásra lenyűgöz!

 

 

Paraméterek

Ékszer típus

Ékszer típusa Gyűrű

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Szintetikus gyöngy

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 4,80 g
Felületkezelés Ródiumozott

Gyűrűméret

Gyűrűméret 54
Kód:  SP3304
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962352740

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20