Oldal frissítése

GILLETTE

Gillette

Gillette: Majd akkor hagyjuk abba a borotvák gyártását, ha már nem tudjuk tökéletesíteni őket

A Gillette több mint egy évszázada biztosítja a férfiak és nők számára világszerte a legjobb borotválkozási eszközöket. A Gillette nem csak kiváló minőségű borotvákat kínál, hanem borotvagéleket és -habokat, borotválkozás utáni arcszeszeket és egy speciális borotvacsaládot is a nők számára. Fedezd fel, hogyan egyszerűsíthetik a Gillette termékek a mindennapi borotválkozási rutint.

Gillette férfi borotvák

Férfi borotvák

A Gillette borotvákkal gyorsan, egyszerűen és pontosan lehet dolgozni. Eldobható vagy cserélhető fejes Gillette borotvát is választhatsz. A borotvabetétek három vagy akár öt pengével és krémezőcsíkkal is fel vannak szerelve, amelyek egyértelműen kellemesebbé varázsolják a borotválkozást. Sok Gillette borotva az ún. Flexball technológiára épül, amely lehetővé teszi a pengék bármely irányba történő forgását, így a borotválás valóban nagyon pontos lesz. Ismerd meg a kínálatunkban szereplő Gillette borotvákat.

Borotvabetétek

Ha Gillette borotvád már nem elég éles, azért még nem kell újat venned. Elegendő, ha csak borotvabetétet veszel hozzá, ami jóval gazdaságosabb megoldás. Csak annyit kell tenned, hogy ki kell választanod, milyen Gillette borotvád van, mert ugyanilyen borotvabetét is kell választanod.

csere fejek Gillette borotvához
Gillette borotvahab

Bőrápolás borotválkozás közben

A bőr borotválás közben kellően jó minőségű kozmetikumokat érdemel. A Gillette borotvahabokat és borotvagéleket úgy tervezték, hogy kellően hidratálják, táplálják és megnyugtassák a bőrt. A Gillette Sensitive termékek még az érzékeny bőrű férfiak számára is kellemessé teszik a borotválkozást, míg a Satin Care kifejezetten a nők számára tervezett termékvonal. A férfiaknak azonban nem szabad megfeledkezniük a minőségi borotválkozás utáni ápolásról. A Gillette a férfiak számára egyedülálló hűsítő balzsamokat és borotválkozás utáni arcszeszeket kínál a férfiak számára, amelyek megnyugtatják az arcbőrt és frissességet kölcsönöznek neki.

Venus női borotvák

A Gillette márka sok éves, borotválkozás terén szerzett tapasztalata jelenik meg a Venus termékvonalon. A Gillette a nők számára ajánlja a Venus eldobható borotvákat, a Venus cserélhető fejű borotvákat, valamint a Satin Care borotvahabokat és borotvagéleket, amelyek gyengéden ápolják az érzékeny női bőrt. A Gillette Venus termékcsalád így minden nő számára a legkényelmesebb szőrtelenítést biztosítja – bármelyik testrészről legyen is szó.

Venus női borotvák
Gillette borotvahab

King C. Gillette vonal

A kivételes borotválkozásért. Ismerd meg a King C Gillette termékcsaládot! Kivételes borotválkozási kényelem. Precíziós pengék. A sima bőr titka. Tökéletes precizitás. Sima borotválkozás.

Tökéletes borotválkozás a Gillette Mach3 Charcoal borotvával

Az új Gillette Mach3 Charcoal férfi borotvával simább és kényelmesebb borotválkozást érhetsz el. Három, az acélnál erősebb pengével és még jobb hidratáló sávval rendelkezik a tökéletes siklás érdekében. Elegáns, faszénszínű markolata nemcsak dizájnjával, hanem ergonomikus formájával is tetszetős. A Gillette Mach3 Charcoal borotva akár 15 teljesen kényelmes borotválkozást tesz lehetővé, és a Gillette Series Charcoal borotvagéllel együtt használva a legapróbb szennyeződéseket is eltávolíthatja a bőrödről.

DGillette Mach3 Charcoal


Paraméterek módosítása
66 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20