Oldal frissítése

GARNIER

Garnier

Garnier segítségével a szépség és a természet iránti felelősség irányába

A Garnier márka 1904 óta a haj- és bőrápolás szakértője. Célja, hogy természetes összetevőkből készült, minőségi formulájú termékeket kínáljon számodra, miközben harmóniában van a szépséggel és a természettel egyaránt. Ennek a filozófiának a bizonyítékaként a Garnier márka elfogadta a Green Beauty Commitment to Sustainable Development (Zöld Szépség Elkötelezettség a Fenntartható Fejlődésért) elnevezést, amelyben vállalja, hogy például több természetes összetevőt vagy több újrahasznosított és újrahasznosítható anyagot használ. Bár már 1989-ben csatlakozott az állatkísérletek nélküli világhoz, 2021 márciusától minden termékét ráadásul a Cruelty Free International hivatalosan is jóváhagyta.

Bőrápolás

Kényeztesd magad gondosan kiválasztott összetevőkkel, például aloe verával, C-vitaminnal vagy hialuronsavval ellátott termékekkel. A Garnier a bőrápolási termékek széles választékát kínálja, például az ikonikus micellás vizeket, amelyek kíméletesen és hatékonyan távolítják el a sminket és a szennyeződéseket, a ragyogó és hidratáló szérumokat és a népszerű maszkokat, amelyek minden bőrtípus számára előnyösek.

Garnier bőrkozmetikumok
Garnier hajkozmetikumok

Hajkozmetikumok

Természetes hajápolásra vágysz és aggódsz a gyenge, sérült vagy vékonyszálú hajad miatt? A Garnier Fructis termékcsaládban biztosan megtalálod az ideális rutinodat az erősítő gyümölcskoncentrátummal. Azok számára, akik a vegán összetételű ápolást részesítik előnyben, ott van a Fructis Hair Food termékcsalád, amely szuper gyümölcskivonatokat tartalmaz. Ezek a termékek nem csak a hajadnak tesznek jót, de a 100%-ban újrahasznosítható csomagolással a környezetet is tiszteletben tartják. A szakértő ápolás kedvelői számára a Garnier a Botanic Therapy termékcsaládot is kínálja, amely a fekete szén, a zabtej, a ricinusolaj vagy a méz erejét hasznosítja.

Hajfestékek

A Garnier hajfestékek árnyalatok és innovatív formulák széles választékát kínálják. A Color Natural termékkel nem csak hosszantartó színt kapsz 100%-os szürkefedéssel, hanem védelmet is az 5 olajtartalomnak köszönhetően fényesebb és puhább hajért. Ha olyan tartós színt keresel, amely nem tartalmaz ammóniát vagy szilikonokat, és vegán formulával rendelkezik, a Garnier Olia 60% olajokkal a megfelelő választás számodra. A 100%-os szürkefedés és a hosszantartó hatás mellett javítja a haj minőségét. A Color Sensational termékcsaládban felfedezhetőek a gyöngyöt tartalmazó, nagy intenzitású árnyalatok, amelyek visszaverik a fényt és selymes tapintásúvá teszik a hajat.

Garnier hajfestékek
Garnier testápolási termékek

Testápolási termékek

A Garnier átfogó testápolási termékeket kínál, amelyek aktív hatóanyagokat és frissítő illatokat ötvöznek. Hidratáld bőrödet akár 10 réteg mélységig, próbáld ki a Body Superfood testápoló krémeket akár 97%-ban természetes összetevőkkel, különböző textúrákban, ahol mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő kezelést. Avokádó, kakaó, aloe vera, görögdinnye vagy mangó? A választás a tiéd.

Nap elleni védelem

Fontos, hogy óvjuk bőrünket a napsugárzástól, amely nemcsak leégés formájában okoz bőrkárosodást, hanem korai öregedést és bőrrákot is. A Garnier Ambre Solaire termékcsaládjában találsz egy átfogó napápoló termékcsaládot az allergiás reakciókra hajlamos érzékeny bőr számára, speciális védelmet a gyermekek számára, valamint egy olyan termékcsaládot is, amelyet az érzékeny arcbőr igényeihez fejlesztettek ki.

Garnier a napozáshoz
Paraméterek módosítása
303 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05