Oldal frissítése

EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml

Egyre csak nő a bőr károsodása, amelyet az UV sugárzás okozhat! Éppen ezért az Eucerin laboratóriumában olyan fényvédő termékeket fejlesztettek ki, amely tökéletes védelmet nyújt a bőrnek a leégéstől és az egyéb krónikus sérülésektől. Ez a termék férfiak számára is alkalmas. A természetes likochalkon antioxidánssal készült egyedülálló biológiai védőrendszer megvédi még a mélyebb bőrszövetekben található bőrsejteket is a károsUV sugárzástól, így akadályozza meg a krónikus sérüléseket és a bőr idő előtti öregedését, illetve matt részecskékkel gondoskodik a kifogástalanul tiszta és zsírmentes bőrről. Ez az emulzió nem tartalmaz parfümöt, nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat), vízálló és megfelel az EU védelmi szabványainak. Klinikai tanulmányok bizonyították a rendkívüli hatékonyságát és a kiváló toleranciát az érzékeny bőrű illetve aknéban szenvedő felhasználók esetében.
Az EUCERIN márka története az 1900-as évekre nyúlik vissza, amikor is Dr. Isaac Lifschütz forradalmi áttörést ért el a gyógyszeriparban és kifejlesztette az első megbízható kenőcs alapját, amelynek a görög EUCERIN nevet adta (szépítő viasz). Jelenleg az EUCERIN az egyik legelismertebb és legjobban kedvelt bőrkozmetikai márka. A bőrgyógyászok elsősorban azért ajánlják a márka termékeit, mert gondoskodnak a bőrkifogástalan állapotáról és megfelelnek még az érzékeny, gyenge és sérült bőrrel rendelkező felhasználók számára is. Az EUCERIN a világ vezető bőrgyógyászaival együttműködve végzi a kutatómunkáit, emellett a legmagasabb bőrgyógyászati szabványokat használják a legújabb termékek kifejlesztéséhez. A vállalat csak gondosan válogatott és klinikailag tesztelt aktív hatóanyagokat alkalmaz, amelyek garantálják a termékeik prémiumminőségét.
Hatások:
Tökéletes és egészséges napbarnított bőr.
Használat:
Alaposan rázd össze használat előtt! Vidd fel a bőrre elegendő mennyiségben napozás előtt. Ismételd meg az alkalmazását napközben, kifejezetten akkor, hogyha izzad a bőröd és gyakran törölgeted.
Figyelmeztetés:
Kerüld a közvetlen, túlzott napfényt! Viselj fejfedőt és napszemüveget a napfény elleni védelem részeként!
Tippünk:
Javasoljuk, hogy próbálj ki más Eucerin termékeket is.
Paraméterek és specifikációk
Érzékeny, zsíros, problémás, normál és kombinált bőrre is alkalmas.
Térfogata: 50 ml
Összetétel:
Aqua, Isodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isopropyl Palmitate, Octocrylene, Alcohol Denat, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (nano),Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Dibutyl Adipate, Glycine, Polyamide-5, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Salicylate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine HCL, Polyglyceryl-4 Diisostearate Polyhydroxystearate Sebacate, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Kyselina glycyrrhetinová, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, VP/Hexadecene Copolymer, Trimethoxycaprylylsilane, Trisodium EDTA, Silica DimethylSilylate, Dimethicone, Ethylhexylglycerin


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Fényvédős

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz

Típus

Termék típus Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Napozáshoz

Használat

Egyéb jellemzők Arcra
Kód:  KSOP0074
Termékszám:  4005800147005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15