Oldal frissítése

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

Az elmúlt években jelentősen nőtt a napallergia előfordulása, így az Eucerin laboratóriuma a világ vezető bőrgyógyászaival együtt kifejlesztette a napozáshoz alkalmas bőrápoló termékeket, amelyek nemcsak a leégéstől és a korai öregedéstől védik a bőrt, hanem egyúttal gondoskodnak a bőr védelméről a napfény okozta bőrallergiával szemben. A növényi alfa-glükozil-rutin antioxidáns (AGR) egyedülálló biológiai védelmi rendszerével védi a bőrt a szabadgyököktől, amely a napallergia egyik fő okozója, illetve E-vitaminnal aktiválja a bőr természetes védőmechanizmusát, így a napallergiában szenvedő felhasználók hosszabb ideig tartózkodhatnak a napon. Az igazán eredményes UVA/UVB szűrőkkel csökkenti a leégés kockázatát, parfüm, színezékek és emulgeálószerek nélkül készült - így minimalizálja a bőrirritáció vagy a bőrallergia kockázatát, és védi a bőrt a napallergiától. Másik előnye, hogy vízálló. Kutatásokkal igazolták hogy az érzékeny és a napallergiára hajlamos bőr is rendkívül jól reagált a termékre, amely megfelel az EU UV-védelmi szabványának, emellett bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt és jóváhagyott.
Az EUCERIN márka története az 1900-as évekre nyúlik vissza, amikor is Dr. Isaac Lifschütz forradalmi áttörést ért el a gyógyszeriparban és kifejlesztette az első megbízható kenőcs alapját, amelynek a görög EUCERIN nevet adta (szépítő viasz). Jelenleg az EUCERIN az egyik legelismertebb és legjobban kedvelt bőrkozmetikai márka. A bőrgyógyászok elsősorban azért ajánlják a márka termékeit, mert gondoskodnak a bőr kifogástalan állapotáról és megfelelnek még az érzékeny, gyenge és sérült bőrrel rendelkező felhasználók számára is. Az EUCERIN a világ vezető bőrgyógyászaival együttműködve végzi a kutatómunkáit, emellett a legmagasabb bőrgyógyászati szabványokat használják a legújabb termékek kifejlesztéséhez. A vállalat csak gondosan válogatott és klinikailag tesztelt aktív hatóanyagokat alkalmaz, amelyek garantálják a termékeik prémiumminőségét.

Hatóanyagok:
• Egyedülálló biológiai védőrendszer az alfa-glükozil-rutin (AGR) növényi antioxidánssal - védi a bőrt a szabadgyököktől, amely a napallergia egyik fő okozója
•E-vitamin - aktiválja a bőr természetes védőmechanizmusát, így hosszabb ideig tartózkodhatsz a napon
Hatások:
Kellemesen hűti és intenzíven regenerálja a napfénynek kitett bőrt, megnyugtatja és regenerálja a bőrt és védelmet nyújt a napallergia kialakulása ellen.
Használat:
Vidd fel megfelelő mennyiségben napozás előtt. Ismételd meg az alkalmazását napközben, különösen fokozott izzadás vagy törölközés esetén.
Értesítés:
Kerüld a közvetlen, fokozott napfényt! Mindig viselj fejfedőt és napszemüveget a napon!
Paraméterek és specifikációk
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Térfogata: 150 ml
Összetétel:
Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Octocrylene, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides,Diethylhexyl Butamido Triazone, Sodium Citrate, C18-36 Acid Triglyceride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Fényvédős

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Védőfaktor

Védőfaktor 25 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz

Típus

Termék típus Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Napozáshoz
Kód:  KSOP0073a
Termékszám:  4005800066382

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15