Oldal frissítése

DS LABORATORIES

DS Laboratories

DS Laboratories: az egészséges hajért és a tökéletes bőrért

A DS Laboratories egy világhírű amerikai vállalat, amely innovatív hajhullás elleni és hajápolási termékeket kínál. Saját laboratóriumaiban, az Egyesült Államokban, valamint Miamiban fejleszti, kutatja és teszteli a termékeiben található leghatékonyabb és legerősebb hatóanyagokat. Legfontosabb újítása a szabadalmaztatott módszer, amellyel a hatóanyagokat közvetlenül a hajgyökerekbe juttatja. Az eredmény akár 50 %-kal gyorsabban növő és vastagabb haj, mint a konkurens hajnövekedés-aktivátoroknál. A DS Laboratories a szakértőktől is folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap, és a kiváló minőség mellett új technológiai eljárásokat is kínál.

DS Laboratories Revita

Hajkozmetikumok hajhullás ellen

A DS Laboratories egyike volt azon kevés cégeknek, amelyek hajhullás elleni termékeket dobtak a piacra. Laboratóriumában hatékony módszert dolgozott ki az úgynevezett nanoszómák, mikroszkopikus részecskék segítségével, amelyek könnyebben behatolnak a bőrbe, és így hatékonyabban juttatják el a hatóanyagot a hajgyökerekhez. Ez a módszer akár 50 %-kal jobb hatással bír. A hajhullás elleni samponok mellett vitaminokat, szérumokat vagy kondicionálókat is egyaránt találsz a márka kínálatában.

Hajkozmetikumok a regenerálódás elérése érdekében

A hajhullás elleni termékek mellett a DS Laboratories hajregeneráló termékeket is kínál. A termékeket kimondottan sérült hajra, érzékeny bőrre vagy korpásodás ellen fejlesztették ki. Nem tartalmaznak szulfátokat vagy parabéneket, és a szabadalmaztatott nanoszómás technológia segítségével hatékonyan juttatják el a hatóanyagokat közvetlenül a gyökerekhez. Az eredmény jobb és gyorsabb hatás.

DS Laboratories Revita
DS Laboratories Spectral

Bőrápolás

A DS Laboratories kifejlesztett egy bőrápolási termékcsaládot is, amely ránctalanító krémeket, szemöldök- és szempillanövesztő szérumokat, cellulitisz elleni géleket, arcszőrzetnövesztő krémeket és férfiak számára szakállnövesztő szérumokat tartalmaz. Minden bőrápolási termék bőrgyógyászatilag tesztelt és valóban kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. A hajápoló termékekhez hasonlóan a bőrápoló termékek esetében is nanoszómás technológiát használnak.

Paraméterek módosítása
9 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10